Ripensia UVT a încheiat anul 2018 cu trei victorii la rând, toate fără gol primit! După ce în ultima etapă a turului au depășit Farul cu 1-0, iar în prima din retur au întrecut Dacia Unirea Brăila cu 2-0, roș-galbenii au bifat un nou triumf la două goluri diferență, în runda cu numărul 21.

Partida cu Luceafărul Oradea a început cu o ocazie importantă a bihorenilor. Din marginea careului, din dreapta, George Paraschiv a șutat peste transversală.

La mijlocul primului mitan însă, formația noastră a deschis scorul. Călin Toma a executat un corner de pe dreapta, iar Bogdan Străuț a reluat mingea cu capul. Dar, balonul a întâlnit bara și a sărit la Cătălin Bădăuță, iar atacantul Ripensiei a înscris pentru 1-0.

În partea secundă ocaziile mai importante au aparținut tot echipei noastre. Andrei Dumiter, Cătălin Bădăuță, Alexandru Popovici, Adrian Popa și Gueye Mansour i-au dat emoții goalkeeper-ului Bogdan Moga. Dar, cel ce a făcut 2-0, a fost fundașul central Mihai Hecsko, care a punctat cu un șut din careu în minutul 77!

S-a încheiat 2-0, iar Ripi termină anul pe locul 12, având o zestre de 25 de puncte, la fel ca ocupanta poziției a 11-a, ASU Politehnica Timișoara, echipă ce are un golaveraj mai bun.

Iată și echipele ce s-au înfruntat în „Ciarda Roșie” sâmbătă, 8 decembrie...

Ripensia (antrenor Alexandru Pelici): Păduraru - A. Popa, Străuț, Hecsko, C. Toma (cpt.) - Burdeț, Anghelina (’58, Mansour) - Monea, Zaluschi (’76, Apro), Dumiter - Bădăuță (’80, Popovici).

Luceafărul (antrenor Cristian Lupuț): Moga - Moihedja, Oroș (cpt.), Preoteasa (’67, Roșu), Dulca (’46, S. Pop), Chiorean, Ludușan, Paraschiv (’53, Țâră), Mitrică, Prejmerean, Băican.

Alexandru Pelici: „Salvatorii sunt jucătorii”

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a tras concluziile după ultimul joc din 2018: „Atitudinea băieților a fost una pozitivă. Așa cum v-am spus, atunci când am venit la Ripensia, eu nu sunt un salvator. Salvatorii sunt ei, jucătorii. Au arătat acest lucru, încet-încet. Îi felicit pentru tot ce-au făcut în etapele astea. Era important pentru noi să câștigăm cu echipele care se află în imediata noastră apropiere în clasament. Am făcut un joc bun și cu Luceafărul, chiar dacă în prima parte a fost echilibrat. A fost un teren de luptă, în care a fost dezavantajată echipa care construiește. Dar Luceafărul nu a venit să joace distructiv. A ieșit la joc și a pasat. Îi felicit pe adversari pentru acest lucru. Rezultatul a fost însă unul meritat. Îmi felicit băieții! Și pentru că a fost ultimul meci din acest an, le doresc tuturor susținătorilor noștri sărbători fericite! Sperăm să vină din ce în ce mai mulți în anul următor. Îi așteptăm la stadion”!

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet