Ripensia s-a impus şi în a doua partidă de verificare pe care a disputat-o în acest an. Roş-galbenii au învins gruparea de Liga a V-a UVT cu scorul de 5-1.

Băieţii noştri au fost cei care au deschis scorul în minutul 15. Mihai Hecsko a punctat cu o lovitură de cap, după un corner de pe dreapta, executat de Vlad Chera. Cei de la UVT au avut şansa de a egala după un sfert de oră, dar noul portar al Ripensiei s-a opus. Horaţiu Moldovan a reuşit să respingă şutul lui Ionuţ Vucea din penalti, apoi Alin Pîrjol a nimerit bara. S-a făcut însă 2-0 în minutul 40, după o fază aproape identică cu cea de la primul gol. Vlad Chera a executat o lovitură liberă de pe dreapta, iar din centrul careului, Andrei Tînc, celălalt fundaş central al echipei noastre, a plasat balonul lângă bară. A fost primul gol în tricoul lui Ripi al jucătorului transferat în această iarnă. În ultimul minut al primei reprize, „universitarii” au reuşit să înscrie, prin Ionuţ Vucea, astfel că la pauză avantajul a fost unul minim, 2-1.

Imediat după reluarea jocului, în minutul 47, Andrei Dumiter a reuşit să marcheze. Tot el a dus scorul la 4-1, în minutul 69. Rezultatul final a fost stabilit de Călin Toma, cu trei minute înainte de sfârşitul confruntării. Căpitanul lui Ripi a transformat o lovitură de la 11 metri, cu un şut plasat lângă stâlpul din dreapta.

Iată şi cele două formule de echipă utilizate de antrenorul Alexandru Pelici în partida disputată contra celor de la UVT:

Ripensia (prima repriză): Moldovan – Străuţ, Tînc, Hecsko, Ardelean – Anghelina, Burdeţ – Chera, Şter, Şimian – Bădăuţă.

Ripensia (a doua repriză): Păduraru – A. Popa, Ţieranu, Apro, C. Toma – Anghelina (Dobie), Zaluschi – Monea, Istrătescu, Cluci – Dumiter.

Alexandru Pelici: „S-a încheiat prima etapă a pregătirii, cea a acumulărilor fizice”

După meci, principalul Ripensiei, Alexandru Pelici, a declarat: „Astăzi am încheiat prima etapă din această pregătire de iarnă, cea a acumulărilor fizice. Am încheiat cu acest joc, pe un teren bun, pe care s-a putut pasa. Am întâlnit o echipă bună, le mulţumim celor de la UVT că au venit să joace cu noi. E un adversar care ne-a pus în destule situaţii probleme. Mă bucur că am reuşit să terminăm această primă parte a pregătirilor fără incidente neplăcute, mă refer la starea băieţilor de sănătate. Toţi sunt sănătoşi, valizi. În plus, îi felicit şi pentru că s-au pregătit foarte bine. Urmează acum a doua etapă a pregătirii, cea a jocurilor amicale, cea în care ne axăm mai mult pe factorul tehnico-tactic. În această fază, vom încerca să reglăm problemele de joc care există în acest moment”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet