Ripensia a învins miercuri, 30 ianuarie, puternica echipă din Coreea de Sud ce activează în liga secundă (K League 2), Daejeon Citizen, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost reuşit de către Adrian Zaluschi, în minutul 18, după un contraatac.

Zece minute mai târziu, tot pe contraatac, roş-galbenii au irosit şansa de a-şi dubla avantajul. După o aşezare, Alin Burdeţ a şutat în plasa laterală (gol turcesc – pentru a păstra atmosfera). Apoi Andrei Dumiter, scăpat singur spre poartă, a fost blocat în ultima clipă de către un adversar. De partea cealaltă, cei de la Daejeon au avut un plus la capitolul posesie. Cu toate acestea, de-a lungul celor 90 de minute au trimis un singur şut pe poarta Ripensiei, respins de goalkeeper-ul Ştefan Dobre.

Partea secundă a fost una lipsită de mari ocazii, cea mai importantă aparţinând tot roş-galbenilor. Cătălin Bădăuţă a şutat de la 16 metri, însă balonul a fost blocat de un fundaş advers.

Iată şi cele garnituri utilizate de antrenorul principal al Ripensiei, alexandru Pelici, în partida cu Daejeon Citizen...

Ripensia (prima repriză): Dobre – A. Popa, Hecsko, Apro, Ardelean – Burdeţ, Anghelina – Monea, Zaluschi, Cluci – Dumiter.

Ripensia (a doua repriză): Moldovan – Străuţ, Tînc, Ţieranu, C. Toma – Dobie, Stoi – Chera, Istrătescu, Simian – Bădăuţă.

Ar mai fi de precizat că brigada de arbitri a fost una sud-coreeană. Nu au existat probleme legate de arbitraj.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet