Ripensia a jucat vineri, 1 februarie, al patrulea meci din acest an, totodată al doilea din cantonamentul din Antalya. Toate cele patru confruntări disputate în 2019 s-au soldat cu acelaşi deznodământ, victoria roş-galbenilor.

În faţa prim-divizionarei din Bosnia şi Herţegovina, Celik Zenica, elevii lui Alex Pelici s-au impus cu 1-0. Băieţii noştri au dat astfel dovadă că rezultatul obţinut în partida trecută, câştigată, cu acelaşi scor, în faţa puternicei formaţii din Coreea de Sud, Daejeon Citizen, nu a fost întâmplător.

Unicul gol al meciului cu Zenica a fost reuşit în minutul 69. Călin Toma a expediat un şut spre colţul lung al porţii adverse, iar Andrei Dumiter a urmărit balonul şi l-a trimis în plasă din alunecare, de la şase metri.

În afara reuşitei, Ripi a mai avut o ocazie importantă, prin Mansour, care a reluat cu o lovitură de cap balonul din marginea careului mic. Goalkeeper-ul adversarilor a reuşit însă să respingă. De partea cealaltă, portarul nostru, George Păduraru, a avut o intervenţie salvatoare în minutul 35.

Iată şi alcătuirea formaţiei noastre în confruntarea cu Celik Zenica...

Ripensia: Păduraru (‘60, Moldovan) – Străuţ (’60, A. Popa), Tînc (’46, Apro), Hecsko (’72, Ţieranu), C. Toma (‘75, Ardelean) – Dobie (‘68, Burdeţ), Anghelina (’46, Stoi) – Monea (’55, Chera), Zaluschi (’68, Istrătescu), Dumiter (’72, Cluci) – Mansour (’46, Bădăuţă).

Următorul meci al Ripensiei se va juca sâmbătă, 2 februarie. Adversară va fi gruparea din Seria a III-a a Ligii a III-a, U Craiova 1948. Partida va începe la ora 12.00, ora locală.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal