Marţi, 5 februarie, Ripensia a pierdut cu 4-1 în faţa ruşilor de la Sibir Novosibirsk, în cel de-al patrulea joc test pe care l-a susţinut în cantonamentul din Antalya. Trupa din liga secundă a Rusiei a început mai bine partida, iar după primele 25 de minute, conducea deja cu 2-0. Roş-galbenii au redus din diferenţă în minutul 33. Călin Toma a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Adrian Zaluschi a punctat cu o lovitură de cap. Pe finalul primului mitan, cei de la Sibir au refăcut însă diferenţa de două goluri. În prima repriză, Andrei Dumiter a ratat două ocazii mari, din situaţie de unu la unu cu portarul advers. Rezultatul final a fost stabilit în partea secundă, când ruşii au reuşit să mai înscrie încă un gol.

Iată şi jucătorii utilizaţi de antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, în partida cu Sibir...

Ripensia: Moldovan (‘60, Dobre) – A Străuţ (‘75, A. Popa), Tînc, Hecsko (‘61, Apro), C. Toma – Burdeţ (‘46, Stoi), Anghelina (‘75, Ţieranu) – A. Popa (‘46, Monea), Zaluschi (‘75, Cluci), Dumiter – Bădăuţă (‘56, Chera).

Următorul meci al Ripensiei în Antalya se va juca joi, 7 februarie, când roş-galbenii vor întâlni un alt adversar redutabil. În ultima partidă din Turcia, elevii lui Alexandru Pelici îi vor înfrunta pe sârbii de la Proleter! Echipa din Novi Sad este nou promovată în Super Liga Serbiei, ocupând în clasament locul al 7-lea!

Vineri, 8 februarie, Ripensia va încheia stagiul de pregătire centralizată din Antalya. După revenirea la Timişoara, roş-galbenii mai au programate două meciuri de verificare. Miercuri, 13 februarie, Ripi va juca cu UTA, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Baza 2. Ultinul meci test înainte de reluarea campionatului se va disputa la Reşiţa, cu Şcolar, sâmbătă, 16 februarie, de la ora 11.00.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal