Sâmbătă, 16 februarie, la Reşiţa, Ripensia a încheiat la egalitate, 1-1, partida cu CSM Şcolar. Duelul cu rosso-neri a fost ultimul test înainte de reluarea campionatului. Confruntarea a fost una aprig disputată, pe un teren greu. Scorul a fost deschis de roş-galbeni la capătul primului sfert de oră de joc. Adrian Zaluschi a fost faultat în careu de Vadasis, iar centralul întâlnirii a arătat punctul cu var. Tot Zalu a fost cel care a transformat penaltiul, învingându-l pe Zimmerman cu un şut plasat.

Amfitrionii au egalat în minutul 82. Daniel Ene a fost cel care a înscris, cu un lob, peste Dobre.

Iată şi cele două formaţii care s-au înfruntat pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului...

CSM Reşiţa (antrenor Leontin Doană): Zimmerman – Szijj (’75, M. Musteţea), Bactăr, Vlădia (’84, Banac), Vadasis – Săulescu (’88, Bagherea), Breşneni, Mierlici (’51, Toma), Vădrariu (’63, Babei) – Staicu, Ene (’88, Pervescu).

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Dobre – A. Popa (’76, Apro), Tînc (’87, Ţieranu), Hecsko, Străuţ – Stoi (’62, Burdeţ), Anghelina – Chera, Zaluschi (’65, Stoica), Dumiter (’70, Bădăuţă) – Mansour (’60, Popovici).

Alexandru Pelici: „Am fost mulţumit de primele 70-75 de minute

La finalul confruntării cu CSM Şcolar Reşiţa, antrenorul principal al formaţiei noastre, Alexandru Pelici, a tras concluziile: „A fost un joc disputat în compania unei echipe bune, pe un teren greu, cum de altfel ar putea să fie şi terenul Electrica, peste o săptămână când vom înfrunta în campionat ACS Poli. Îi felicit pe Leo Doană şi pe Cristi Bobar pentru ceea ce fac la Reşiţa. A fost o primă repriză pe care, cred eu, am controlat-o şi mai puteam să înscriem. Din păcate, din nou, am ratat situaţii monumentale, de trei contra doi, doi contra unu şi chiar unu contr unu, singur cu portarul. Noi am ratat cu seninătate şi apoi, pe o minge aruncată în spatele apărării, am dormit şi am luat un gol după o fază ce nu anunţa nimic. Asta e! E important ceea ce am făcut în primele 70-75 de minute. Per ansamblu, sunt mulţumit. În schimb, nu sunt mulţumit de lot. Din păcate, nu prea avem cu ce să venim de pe bancă. Acest lucru s-a văzut şi azi. În momentul în care am început să facem modificări, echipa nu a mai avut aceeaşi forţă. De altfel, şi golul l-am primit pe final de joc, în condiţiile în care erau jucători proapseţi pe teren. Am avea nevoie, după cum am mai spus-o, de încă doi – trei jucători. Dacă se va găsi posibilitate să-i aducem, e foarte bine, dacă nu, vom încerca să o scoatem la capăt cu ce avem”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet