Duminică, 14 aprilie, de la ora 11.00, în etapa a 30-a a ligii secunde, Ripensia UVT va înfrunta în deplasare Energeticianul. Trupa care evoluează pe arena „Jiul” din Petroşani, nu traversează o perioadă tocmai prielnică. Adversara noastră din acest final de săptămână ocupă locul al 13-lea în clasament, cu 33 de puncte în cont.

8 victorii are Energeticianul în acest sezon, dar niciuna în 2019. Ultimul triumf a fost obţinut în luna noiembrie a anului trecut – 2-1 cu Metaloglobus. De-atunci a jucat 11 partide, bilanţul fiind de 6 remize şi 5 înfrângeri.

Ultimul eşec s-a înregistrat în runda trecută, Energeticianul cedând cu scorul de 3-1 în deplasare la Dacia Unirea Brăila. În oraşul port la Dunăre, a fost trimisă în teren următoarea formulă de echipă...

Energeticianul: Buga – R. Petre, D. Lung (cpt.) (’46, Misăraş), Dragu, Enache (’48, Cioiu), Petruş, Gîrbiţă (’66, Voicu), Ioniţă, V. Rusu, Maxin, Ionică.

În tur, duelul cu echipa care evoluează acasă la Petroşani s-a încheiat nedecis. Pe arena „Dan Păltinişanu”, oaspeţii au deschis scorul, prin Marian Stoenac, în minutul 59. Roş-galbenii au reuşit să restabilească egalitatea, 1-1, cu un minut înainte de final, Claudiu Apro marcând cu un şut în forţă de la 20 de metri.

Alexandru Pelici: „Trebuie să ne vedem de joc şi să acumulăm puncte”

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea cu Energeticianul: „Întâlnim o echipă care se află într-o situaţie grea, sub noi în clasament. Vom încerca, ca de fiecare dată, să venim cu punct sau cu puncte din această deplasare. Trebuie să ne vedem de joc şi să acumulăm puncte. Trebuie să ne salvăm cât mai repede de la retrogradare, căci se anunţă un final de campionat foarte, foarte, încins”.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet