Programul de Parteneriat

În cadrul Programului de Parteneriat al FC Ripensia se dorește construirea de relații pe termen lung cu parteneri cu care sa fie impartașite principii și valori comune. Prin alăturarea punctelor tari ale fiecăruia se poate genera sinergia necesară îndeplinirii obiectivelor ambelor părți.

Glissando este o companie cu capital integral românesc, ce își desfășoară activitatea în domeniul agriculturii, al minunatului sector “VERDE” și al spațiilor ambientale. Firma ce se identifică cu o intensă activitate comercială la nivel național, în paralel cu oferirea de expertiză de specialitate, atât profesioniștilor din domeniu (fermieri) cât și pasionaților sectorului „verde”.


Almira Trade - partener Ripensia TimișoaraSC ALMIRA TRADE SRL este o companie cu capital integral românesc, specializată în comerțul en gros al produselor alimentare și se adresează în principal revânzătorilor din țară și din alte țări europene care dețin magazine cu produse alimentare românești. Activitatea se desfășoară în principal într-un magazin cu autoservire unde comercializează o gamă variată de produse provenite de la producători români.


Compania Alvogen este prezentă pe piața farmaceutică din România de la începutul anului 2010, axându-se inițial pe activități de marketing și vânzări pentru produsele nou lansate ale companiei. Labormed Alvogen, noua entitate formată după preluarea producătorului Labormed, este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi servește ca sediu central Alvogen în regiune. Biroul din România constituie baza de producţie, cercetare-dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune.


Hotelul Casa de la Rosa este situat în cel mai frumos cartier rezidențial din sudul Timișoarei, la 10 minute de centrul orașului și 15 minute de Aeroportul Internațional „Train Vuia”. Atmosfera te învăluie într-un decor asemenea petalelor de trandafir, care se risipesc în zare.


Lagradia SRL a fost înființată în anul 2002 și se ocupă cu comerțul cu amănuntul de produse alimentare, băuturi, tutun și produse pentru pet shop-uri. Având spiritul Banatului în trup și sânge, Lagradia a sprijinit mereu sportul, fie că era vorba de vechea Poli, fie că este vorba acum despre Ripensia.


Încă de la înfiinţare, MEWI  şi-a propus să pună pe roate agricultura românească, aducând pe piaţă, de la furnizori de tradiţie, tractoare, maşini şi utilaje moderne, tehnică agricolă de ultimă generaţie care să "împrospăteze" şi să eficientizeze agricultura. Pe lângă vânzare, punctul forte îl reprezintă oferirea serviciilor de garanţie şi post-garanţie pentru tractoare şi utilaje, furnizarea de piese de schimb originale şi asigurarea unui service complet.


ILA Vorhaben SRL este un jucator important in piata regionala a constructiilor, asigurand o gama larga de servicii: proiectare, consultanta, executarea lucrarilor. Obiectivul principal al companiei este satisfactia deplina a clientilor, prin realizarea in cel mai scurt timp a proiectelor contractate fara a se face rabat la calitate.


S.C. DUCODAN S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993, având ca activitate principală transportul rutier de marfă şi şi-a început activitatea pe piaţa transporturilor de persoane în anul 1995, efectuând curse ocazionale. Din anul 1997  oferă servicii de transport persoane în mod regulat, efectuând curse speciale regulate în regim de convenţie pentru diverşi agenţi economici din Timişoara. 


Astazi, compania este unul dintre cei mai importanţi producători de echipemente pentru ciclism, însă produce de asemenea echipamente pentru atletism, sporturi de iarnă, triatlon şi diverse sporturi de echipă precum fotbal, basket, handbal. În fiecare an, peste 7000 de echipe de ciclism, triatlon si atletism le acordă încrederea lor.


Service-ul Autovic Company SRL vă aşteaptă în Sânnicolaul Mare, str. Gării nr. 2, oferind servicii de anvelope-vulcanizare, direcţie, echilibrare, geometrie, electricitate auto, reparaţii frână, schimb consumabile, diagnoză, piese de schimb şi accesorii, reparaţii motor pentru turisme, autoutilitare si autovehicule 4x4.


Dribling va ofera de peste 15 ani tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi învingători, în fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, atletism, fitness și nu numai. Echipamentele și accesoriile sportive de cea mai bună calitate, alături de consultanța de specialitate și prețuri competitive fac pac parte din oferta companiei.


Cladita pe experienta in arta patiseriei si a brutariei, compania Di & Si PANIF se mandreste astazi cu angajati de elita pregatiti la nivel european si cu sisteme profesionale de productie si distributie, oferind clientilor sai din toata tara produse de patiserie si panificatie de calitate superioara.


Ca parte a Armand Group, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, Restart Energy este o companie determinată să aducă o schimbare substanțială în furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale în România.


Centrul RMN Telescan ofera servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta atat prin dotare cat si prin prezenta unei echipe medicale de profesionisti, cu o indelungata experienta in domeniu.


CONSTRUCTIMCONSTRUCTIM S.A. una dintre primele societăți comerciale din Timișoara, și cea mai veche firmă ce activează fără întrerupere pe piața construcțiilor. Are în portofoliu realizarea de obiective/imobile din toate domeniile: proiectare, execuție şi întreținere lucrări de construcții civile, industriale şi agricole, infrastructuri pentru transporturi, alimentări cu apă şi îmbunătățiri funciare, construcţii hidrotehnice si obiective pentru producerea de energie neconvențională, eoliană și solară.


Hotel Muntele MicUnitatea de cazare de la  Muntele Mic va oferă confort, relaxare si siguranta in acelasi timp. Ca oaspeti ai hotelului veti avea la dispozitie un staff prietenos care ofera servicii profesionale de calitate.


Hotel Poiana MăruluiCamerele cu design deosebit, restaurantul cu meniu din bucataria romaneasca si internationala, terasele care ofera o priveliste deosebita asupra imrejurimilor, toate va ofera un ambient deosebit si relaxant.


MultidietMultidiet oferă un cadru de asistenţă nutriţională care duce la depăşirea etapelor „grele” în evoluţia programului nutriţional şi conduce la rezultate, de multe ori depăşind toate aşteptările.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet