Admiterea Membrilor Asociaţi Simpatizanti se face printr-o cerere adresată de persoana în cauză sau de un reprezentant legal, dacă persoana respectivă este minoră sau se află în incapacitate de a face acest lucru.

Cererea-adeziune se poate transmite in trei moduri:

  • se completeaza, direct pe aceasta pagina a site-ului, formularul care se gaseste la capatul inferior al paginii, se bifeaza casuta Sunt de acord cu condițiile, se insereaza in casuta alaturata lor literele si cifrele afisate imediat mai jos si se apasa butonul TRIMITE, situat si mai jos; imediat dupa trimitere, va aparea un mesaj de primire pe prima pagina a site-ului;
  • se descarca formularul Cerere-adeziune, accesand link-ul situat putin mai jos, se tipareste, se completeaza, se scaneaza si se trasmite prin e.mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
  • se solicita formularul Cerere-adeziune in format editabil la adresa de e.mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., se completeaza si se retransmite formularul astfel completat la aceeasi adresa.

De asemenea, formularul poate fi obtinut si la Cafeneaua Ripensia, din Piata Libertatii, tot acolo putand fi depus dupa completare.

Descarcă Formular Cerere Adeziune

Este obligatorie completarea tuturor campurilor, cu exceptia adresei de e-mail.

Și persoanele cu reședință în străinătate pot depune cererea de a deveni Membru Asociat Simpatizant al FC Ripensia, iar în cazul în care acestea nu posedă act de identitate românesc, vor completa în cerere datele de identificare ale cărții de identitate sau ale pașaportului străin.

Acordul de a admite un Membru Asociat Simpatizant este de competenţa Consiliului Director şi va fi comunicat, dupa caz, în scris, telefonic sau prin e-mail, persoanei în cauză.

Procedura de admitere se consideră încheiata atunci când persoana solicitantă a achitat, la casieria sau in contul (care ii va fi transmis odata cu acordul de admitere) Clubului, taxa de inscriere si cotizatia anuala, pe anul in curs.

Taxa de înscriere în Asociaţie: 80 Lei

Cotizaţia Anuală Membri Asociaţi Simpatizanti:

  • Copii si tineri (până la 18 ani, inclusiv): 60 Lei
  • Adulţi (19-64 de ani): 120 Lei
  • Seniori (peste 65 de ani, inclusiv): 60 Lei

Dupa incheierea procedurii de admitere, persoana solicitanta va primi numarul unic si netransferabil de membru al Asociatiei F.C. Ripensia si va fi invitata fie la sediul Clubului, fie la următorul meci oficial, pentru a i se inmana pachetul de bun-venit de către președintele Clubului, sau, la cerere, pachetul de bun-venit ii va fi expediat la adresa de domiciliu.

Persoanele care devin Membri Asociaţi Simpatizanti ai F.C. Ripensia vor primi din partea Clubului un pachet de bun-venit constituit din:

  • Diplomă de Membru Asociat Simpatizant semnată de Preşedinte
  • Eșarfă
  • Fanion
  • Scrisoare de bun-venit

Dupa completare, bifati casuta Sunt de acord cu condițiile, inserati in casuta situata imediat mai jos literele si cifrele inscrise in stanga acesteia, apoi apasati butonul TRIMITE.

 

Doresc prin prezenta să fiu acceptat ca Membru Asociat Simpatizant al Asociaţiei FC Ripensia.

Declar că am luat la cunoştinţă de prevederile Statutului Asociaţiei FC Ripensia, prevederi pe care le accept şi mă angajez să le respect.

Mă angajez ca, în cazul în care cererea este aprobată, să achit cotizaţia pentru anul în curs, în sumă de 120 lei (60 lei pentru Membrii Copii, Tineri si Seniori), precum şi taxa de înscriere în Asociaţie, în sumă de 80 lei, în termen de 30 de zile de la data aprobării, în caz contrar prezenta Cerere-adeziune devenind nulă de drept.

Mă angajez să comunic modificările care vor surveni în datele de mai sus.

Mă angajez să susţin şi să promovez obiectivele şi activităţile Asociaţiei FC Ripensia şi să contribui la dezvoltarea Asociaţiei, prin acţiunile mele şi prin competenţele pe care le deţin.

Mă angajez să plătesc in fiecare an calendaristic contravaloarea cotizaţiei anuale în contul sau la casieria Asociaţiei. Înţeleg că prin neplata acestei sume, până la sfârşitul lunii septembrie a fiecărui an, pierd de drept calitatea de Membru Asociat Simpatizant al Asociaţiei.

Declar pe proprie răspundere că datele din prezenta adeziune sunt corecte. Ele pot fi folosite strict pentru uzul intern al Asociaţiei.

  Refresh Captcha  
 

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet