Admiterea Membrilor Asociaţi Simpatizanti se face printr-o cerere adresată de persoana în cauză sau de un reprezentant legal, dacă persoana respectivă este minoră sau se află în incapacitate de a face acest lucru.

Pentru a fi admis membru asociat simpatizant vă puteți adresa la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Alte informații utile:

Descarcă Formular Cerere Adeziune

Este obligatorie completarea tuturor campurilor, cu exceptia adresei de e-mail.

Și persoanele cu reședință în străinătate pot depune cererea de a deveni Membru Asociat Simpatizant al FC Ripensia, iar în cazul în care acestea nu posedă act de identitate românesc, vor completa în cerere datele de identificare ale cărții de identitate sau ale pașaportului străin.

Procedura de admitere se consideră încheiata atunci când persoana solicitantă a achitat, la casieria sau in contul (care ii va fi transmis odata cu acordul de admitere) Clubului, taxa de inscriere si cotizatia anuala, pe anul in curs.

Taxa de înscriere în Asociaţie: 80 Lei la care se adauga în anul înscrierii și cotizația anuală de mebru asociat simpatizant.

Cotizaţia Anuală Membri Asociaţi Simpatizanti:

  • Copii si tineri (până la 18 ani, inclusiv): 60 Lei
  • Adulţi (19-64 de ani): 120 Lei
  • Seniori (peste 65 de ani, inclusiv): 60 Lei

Persoanele care devin Membri Asociaţi Simpatizanti ai F.C. Ripensia vor primi din partea Clubului un pachet de bun-venit constituit din:

  • Diplomă de Membru Asociat Simpatizant
  • Eșarfă
  • Fanion
  • Scrisoare de bun-venit
Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal