„De pe maidan, la sportul de performanță”, proiect finanțat de Municipiul Timișoara, prin @Centrul de Proiecte, își propune selectarea de tineri jucători pentru a fi cooptați în cadrul grupelor din cadrul AFC Ripensia Timișoara. Cei născuți între anii 2008 și 2018 sunt așteptați să sune la numărul de telefon 0735687888, iar Iulian Prodana le va da toate informațiile legate de procesul de selecție. Ne vom întâlni și, împreună cu alți copii și juniori îndrăgostiți de fotbal, vom pune orașul în mișcare!

Marile pasiuni se pot transforma, prin multă muncă și dăruire, în mod de viață. Dar orice pasiune înseamnă în primul rând bucurie, lucru valabil inclusiv atunci când e vorba de fotbal. De aceea, în această vară AFC Ripensia și-a propus să selecteze copii și juniori îndrăgostiți de fotbal și care visează să îmbrace tricoul unui club profesionist. Cei interesați să participe la acest proces (respectiv, aparținătorii lor) pot suna la numărul de telefon 0735687888, iar Iulian Prodana le va da toate informațiile legate de procesul de selecție. 

În vara asta vom ține aproape de copiii din Ciarda Roșie, Fabric și Freidorf, acestea fiind comunitățile în care acțiunile principale ale proiectului nostru se vor derula, până în luna septembrie 2023, inclusiv. Am început deja „joaca” în Ciarda Roșie și așteptăm cât mai mulți copii și juniori alături de noi! 

„De pe maidan, la sportul de performanță” este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte în cadrul Programului Orașul în Mișcare.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal