Fan club Sprijin pentru Ripensia

Locație: Calea Urseni, nr 16B (Hotel Casa de la Rosa)
Activitate: Grup al membrilor asociați care are ca scop găsirea soluțiilor de dezvoltare și susținere a activității clubului.

Fan Club Ripensia Timișoara

Locație:  Facebook <- click aici!
Activitate: Grup al simpatizanților echipei de fotbal Ripensia Timișoara.

Pentru solicitări sau relații legate de înființarea de Fan Cluburi vă rugăm să trimiteți email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

FAN CLUBURI. MEMBRI DE ONOARE. MEMBRI PROTECTORI - secțiune din statul asociației FC Ripensia Timișoara

Articolul 14

Fan cluburi
Clubul va acorda o atenție specială membrilor organizațiilor care susțin obiectivele FC Ripensia, cu privire la importanta lor în imaginea publică a Clubului, cu respect absolut pentru independentă acestor  organizații.  Din  acest  motiv,  odată  ce  sunt  constituite în conformitate cu regulamentele în vigoare și recunoscute de Consiliul Director ca Fan Cluburi ale FC Ripensia, acestea vor avea drepturile și obligațiile inerente acestei calități, cu privire la integrarea lor în viața socială a Clubului. Drepturile și
obligațiile Fan Cluburilor, în virtutea legăturii lor cu FC Ripensia, vor fi prevăzute în Regulamentul Fan Cluburilor, care trebuie aprobat de Consiliul Director.

 

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal