Vă facem cunoscut că în data de 10 iunie Federația Română de Fotbal 🇷🇴 a organizat în colaborare cu clubul Ripensia Timișoara o acțiune de perfecționare a antrenorilor pentru utilizarea aplicației FRF Coach.

Actiunea s-a desfăsurat în incinta Bazei Sportive din Ciarda Roșie cu participarea efectivă a antrenorilor Academiei Ripensia Timișoara și a celor de la LPS Banatul Timișoara: d-nii Prodana Iulian, Prodana Alexandru, Marișescu Gheorghe, Lupășel Adrian, Toșa Alexandru, Iovanovici Radu, Oprea Marius, Bar Laurențiu și respectiv, Petcu Cristian, Vucea Ionuț, William Harasim și Pavel Velcotă.

Evenimentul s-a desfășurat în intervalul orar 16:00 – 20:30 și a cuprins următoarele activități:

  • Prezentarea funcțiilor FRF Coach;
  • Organizarea grupelor de lucru pentru workshop;
  • Realizarea unui antrenament în platformă;
  • Prezentarea antrenamentelor concepute;
  • Realizarea antrenamentului pe teren / evaluare;
  • Evaluarea antrenamentului și concluzii.

Pentru punerea în practică a antrenamentului demonstrativ a fost aleasă grupa 2013 a clubului Ripensia, pregătită de prof. Radu Ioavanovici și recent revenită în țară după ce a participat la turneul „Cup Vujadin Boškov" din Novi Sad- Serbia.

Mulțumim pe această cale reprezentanților Federației Române de Fotbal, d-nii Palade Tudor (Metodist FRF Coach) și Cange Gabriel pentru impecabila prezentare detaliată a modului de utilizare a aplicației FRF Coach.

Sperăm ca și pe viitor să avem parte de noi inițiative și provocări, clubul nostru fiind deschis organizării unor astfel de cursuri!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal