„De pe maidan, la sportul de performanță”, proiect finanțat de Municipiul Timișoara, prin @Centrul de Proiecte, își propune selectarea de tineri jucători pentru a fi cooptați în cadrul grupelor din cadrul AFC Ripensia Timișoara. Cei născuți între anii 2008 și 2018 sunt așteptați să sune la numărul de telefon 0735687888, iar Iulian Prodana le va da toate informațiile legate de procesul de selecție. Ne vom întâlni și, împreună cu alți copii și juniori îndrăgostiți de fotbal, vom pune orașul în mișcare!

Abia ce am încheiat o întâlnire extraordinară, cu juniori și copii minunați, pe care i-a adus la un loc pasiunea pentru fotbal! Ea a avut loc pe terenul de sport al partenerului nostru, Liceul Tehnologic Energetic „Ferdinand I” Timișoara, din cartierul Fabric, locul în care, între orele 9.00 și 11.00, a avut loc un antrenament cu copiii care au fost selectați până acum în cadrul proiectului nostru „De pe maidan, la sportul de performanță!”.

Antrenamentul a fost coordonat de Harald Pinzhoffer, iar în cadrul lui viitorii fotbaliști au efectuat exerciții fizice, au învățat scheme de joc și au repetat diferite execuții specifice fotbalului. După încheierea lor, au fost formate rapid patru echipe care s-au confruntat într-un mini-turneu. Ținem neapărat să vă spunem că printre copiii selectați se află și trei fete foarte talentate, hotărâte și ambițioase, care ne-au făcut să ne gândim serios la o viitoare echipă de fotbal feminin! După ziua de azi, copiii din „Energetic” au dovedit că sunt pregătiți pentru turneul demonstrativ din 30 septembrie, când, la baza sportivă CS Automobile din Ciarda Roșie, vor juca cu echipe din cadrul AFC Ripensia și cu invitații de la Luceafărul Timișoara. Ce zi va fi și aceea!

Vă mulțumim vouă, copii și juniori care ați răspuns chemării noastre și ne-ați demonstrat că fotbalul din Timișoara are un viitor care trebuie susținut de întreaga comunitate! Ne revedem sâmbăta viitoare, unde vom demonstra, din nou, că fotbalul pune Orașul în Mișcare, indiferent de vârsta celor care îl joacă.

„De pe maidan, la sportul de performanță!” este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul Programului Orașul în Mișcare. Parteneri: Clubul Economic German Timișoara (DWC) și Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I” Timișoara.

 

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal