Ripensia Timișoara trece printr-o perioadă de reevaluare, dar principiile ei de bază nu se schimbă! Printre prioritățile clubului, în ultimii ani, a stat creșterea și lansarea copiilor și juniorilor din zona noastră.

Asociația Fotbal Club Ripensia continuă să mizeze pe dezvoltarea sectorului juvenil, iar tu poți ajuta să le oferim condiții și sprijin celor care vor să devină fotbaliști! Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2023, vei ajuta copiii să descopere tainele sportului-rege și să-și urmeze visul de a deveni fotbaliști.

Îți reamintim felul în care poți pune umărul la creșterea centrului juvenil de la Asociația Fotbal Club Ripensia.

Cum poți completa și transmite formularul?

Există mai multe variante prin care poți transmite cota de 3,5%:

  1. Intră pe site-ul www.redirectioneaza.ro/ripensia Acolo, urmează cu atenție pașii necesari privind redirecționarea procentului amintit.
  2. Descarcă formularul din link-ul alăturat acestui articol (VEZI FINALUL ARTICOLULUI)! Completează-l și trimite-l prin poștă la sediul AFC Ripensia (Bd. Antenei 1/A, SAD 3/A, camera 4, cod poștal 300280).
  3. Formularul completat îl poți lăsa și la punctul nostru de lucru din Piața Libertății nr. 1, parterul Facultății de Muzică din UVT, camera 022. Program de activitate: de luni până vineri, între orele 9 și 17.
  4. Poți depune formularul completat și la casele de marcat din centrul comercial Almira (Bd. Antenei 1/A)

Ai nevoie de asistență? Vino la noi!

În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să câștigi timp, vino direct la noi, la punctul de lucru din Piața Libertății nr. 1, parterul Facultății de Muzică din UVT, camera 022, zilnic, în timpul săptămânii, între orele 9 și 17. Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la numerele 0721 327 448 și 0747 226 397.

Important de știut!

Te rugăm, fii foarte atent la completarea formularului. De asemenea, te rugăm să verifici dacă anul trecut nu ai bifat redirecționarea procentului de 3,5% pentru o perioadă de doi ani. Termenul de depunere a formularului este 25 mai 2024.

Tempo, Ripi!

Formular 230

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal