Începând din 25 ianuarie, poziția de manager al Academiei Ripensia va fi ocupată de către Iulian Prodana, tehnician care provine din interiorul clubului nostru.


Iulian Prodana activează de 20 de ani în meseria de antrenor. Ultimii trei ani i-a petrecut la clubul nostru, acolo unde a fost și directorul tehnic al academiei, iar în prezent este și antrenorul grupei U15. De el se leagă și ultima mare performanță din fotbalul timișorean la nivel de juniori, titlul de campion național obținut cu generația de 2003 de la ASU Politehnica.


În cadrul academiei noastre, el a mai antrenat grupa U18 cu care a reușit calificarea în plaf-off-ul sezonului trecut al Ligii de Tineret. Acum, preia poziția de manager și va colabora îndeaproape cu alte persoane reprezentative ale clubului nostru cum sunt: antrenorul Nicușor Butnărașu, delegatul Adrian Lupășel și vicepreședintele Erol Baeram.


“Doresc să îi mulțumesc domnului Dumitru Mihu pentru că s-a gândit și a avut încredere în mine. Vreau să menționez că sarcinile academiei mi-au fost predate în totalitate de domnia sa, el urmând să susțină în continuare clubul, doar că din poziția de sponsor. Ca antrenor, mereu am fost de concepția că, doar lucrând ca un tot unitar avem șansa să ne dezvoltăm. Pe acest aspect vreau să și mizez în noua poziție de manager. Sunt înconjurat doar de oameni de calitate care doresc ca acest club să crească de la o zi la alta. Alături de mine se află domnii Butnărășu, Lupășel și Baeram care numai au nevoie de nicio prezentare. Toată lumea știe că aceștia sunt profesioniști desăvârșiți. Împreună cu Grupul de Sprijin Garda Ripensia, care a reprezentat un constant suport, alături de toate celelalte persoane din interiorul clubului și nu numai, sunt convins că vom crește și vom reprezenta cu mândrie culorile roș-galbene. Sunt deschis la orice discuție cu oricine dorește binele clubului și vreau ca faptele să vorbească de la sine”, a conchis Prodana.


Mult succes, Iulian Prodana, în noua postură! Orice ar fi, Ripensia merge mai departe!


Tempo Ripi!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal