Ripensia a revenit la antrenamente marți, 23 ianuarie. Roș-galbenii au avut prima activitate din acest an la complexul din Ciarda Roșie. La antrenament s-au prezentat cei mai mulți dintre cei care au evoluat în turul Ligii 6, câțiva jucători fiind învoiți: ”Ne-am reluat pregătirea cu forțe noi. Vrem să aducem alături de noi mulți jucători tineri. Dar, returul îl vom aborda cu gândul promovării! Ne dorim să ajungem în Liga 5, asta e clar. Urmează o perioadă grea, vom începe acumulările. Apoi, ne vom pregăti tehnic și tactic pentru a aborda returul cu încredere, cu zâmbetul pe buze și cu spiritul Ripensiei!”, a spus antrenorul Alexandru Chiu. 

Chiu crede că eșalonul în care activează Ripi nu este unul care trebuie subevaluat: ”Liga 6 este o provocare, mulți dintre tinerii care au venit la noi au impresia că este ușor. Din punctul meu de vedere, nu este chiar așa de ușor să te descurci fără pregătire. Dar, ne dorim să terminăm pe primul loc, chiar dacă acum suntem pe 2 la egalitate de puncte cu Giarmata”, a spus Chiu. 

Mijlocașii Marian Cărăbaș Neagu (trecut prin D-Caraș, ultima dată, la Slatina Timiș) și Florin Panduru (care a activat la un moment dat la Minerul Motru) au venit și ei să se pregătească cu Ripi, antrenorul nostru anunțând: ”Cei care vin la noi, trebuie să știu că le cer să dea totul. Să aibă și prezențe la antrenamente, ca să putem progresa”. 

Primul test al iernii va fi în 31 ianuarie, cu divizionara D UVT, locul de desfășurare și ora de star urmând a fi stabilite în curând.  

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal