• S-a născut în localitatea Şeitin din judeţul Arad, la data de 3 iunie 1941

 • Este inginer mecanic

 • A absolvit Universitatea Politehnică din Timişoara, promoţia 1964

 • A rămas apoi în Banat, iar timp de trei ani a profesat la Reşiţa

 • În 1967 s-a mutat cu serviciul la termocentrala de la Mintia, de unde a ieşit la pensie

 • De 51 de ani locuieşte la Deva

 • De 54 de ani este căsătorit. Doamna Elena Sucigan a fost profesoară şi se poate lăuda cu faptul că le-a învăţat matematică pe gimnastele noastre de „aur”. Atât de bine s-au descurcat, încât Nadia Comăneci a luat apoi primul zece din istoria gimnasticii!

 • Este membru asociat din anul 2013

 • A jucat fotbal, însă doar la echipa din localitate natală, Şeitin, în anii tinereţii.

 • Principala pasiune este sportul. Pe lângă fotbal, urmăreşte cu plăcere rugby, handbal, gimnastică, etc

   

  Primul contact cu Ripensia...

  „În perioada interbelică, tatăl meu a făcut şcoala de Arte şi Meserii la Timişoara. Firesc, atunci când am fost copil, mi-a povestit despre echipele de fotbal ale Timişoarei. Mi-a povestit despre Chinezul, şi, mai ales, despre Ripensia. De atunci mi-a rămas aproape de suflet acest nume. Mai târziu, am citit articolele despre Ripensia apărute în Fotbal vest şi apoi în Ripensia Sport Magazin, revista clubului, care, din păcate, a avut doar nouă apariţii”.

  Apreciază la Ripi...

  „Ripensia este un club foarte bine organizat, ce are în cadrul său oameni deosebiţi, oameni de calitate. L-am cunoscut pe domnul Ienovan, fostul preşedinte, cel care în prezent ocupă postul de vicepreşedinte, şi mi-a lăsat o impresie foarte bună. De apreciat este şi faptul că Ripensia a pornit, aşa cum era şi firesc, din Liga a VI-a, adică eşalonul cel mai de jos al fotbalului românesc. Este o grupare care a făcut totul conform regulamentului. Apoi, îmi plac foarte mult şi culorile clubului. Ţi-e mai mare dragul să te uiţi la echipă când apare în echipamentul roş-galben! Iar cum în acest an mi-am pus şi internet, pot şi eu să-i urmăresc pe băieţi mult mai des.”.

  Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

  „Nu sunt prea multe de spus sau împărtăşit, căci oamenii din interiorul clubului ştiu bine ce au de făcut. O singură critică aş avea de adus, mai exact, sunt de părere că mai sunt multe lucruri de pus la punct în privinţa apărării. E un capitol la care echipa Ripensiei suferă”!

  De ce Ripensia?

  „Pentru că... O echipă are ţara, e Ripensia Timişoara! Tempo Ripi”!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal