• S-a născut la 26 mai 1973, la Timişoara
  • Este căsătorit cu Graţiana de 20 de ani
  • Este administrator de firmă
  • Membru asociat din anul reînfiinţării, 2012
  • A jucat fotbal, dar doar la nivel de amatori, în Liga a V-a, la echipe precum Moşniţa Nouă, Mănuşarul sau Victoria Timişoara
  • Când vine de vorba de alte pasiuni, răspunsul a venit prompt: „Fotbal, fotbal, fotbal”!

Primul contact cu Ripensia...

„Mai întâi, am aflat de Ripensia citind cărţi precum Fotbal de la A la Z sau Timişoara, leagănul fotbalului românesc, scrisă de Iosif Dudaş, un prieten de-al tatălui meu. Apoi, în 2012, am citit în presă că echipa va fi reînfiinţată. În acel moment i-am spus soţiei să ne îndreptăm către acest club şi, în scurt timp, am devenit, amândoi, membri asociaţi”.

Apreciază la Ripi...

„Dintotdeauna am îndrăgit Ripensia, pe care am descoperit-o în cărţile pe care le-am citit, pentru faptul că a fost, dacă putem spune asta, o echipă aristocrată. A fost, de fapt, prima echipă profesionistă din România! Şi mai mă mândresc cu un lucru, şi-anume, cu faptul că un unchi de-al tatălui meu a jucat pentru acest club. Îl chema Gall. După reînfiinţare mi-a plăcut, de la bun început, proiectul. Mi-a plăcut ideea de a pleca de jos, fără compromisuri, fără fuziuni cu alte echipe, fără a cumpăra locuri în ligi superioare. În plus, apreciez faptul că la meciurile Ripensiei întotdeauna domneşte spiritul de fair-play.”.

Activităţi în cadrul clubului

„În acest moment, atât eu, cât şi soţia, vindem materiale promoţionale cu Ripensia şi bilete la meciuri”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

„Îmi doresc să continuăm, noi, suporterii, pe aceeaşi linie, adică să rămânem şi pe mai departe fair-play. Să aplaudăm şi o reuşită a adversarului, pentru că noi suntem fani ai echipei, dar nu suntem fanatici! Îmi doresc să fim uniţi şi în continuare şi să credem în idealurile şi valorile Ripensiei, ce sunt, totodată, şi ale noastre. Îi aşteptăm pe toţi cei care ne împărtăşesc ideile să vină lângă noi. În mod sigur se vor îndrăgosti de Ripensia”!

De ce Ripensia?

„Ripensia, pentru că mă regăsesc în acest club. Pentru că noi, ripensiştii, ne cinstim valorile”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal