• S-a născut la Oradea, pe data de 30 mai 1989;
  • Absolvent al Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică din Oradea;
  • Timișorean din 2014;
  • Inginer mecanic proiectant la compania Continental Automotive SRL din Timisoara;
  • Membru asociat din 2017;
  • A jucat fotbal, doar la echipa școlii, Generală nr. 16, din Oradea;
  • Pasiunile sale sunt călătoriile, cititul, gătitul, colecțiile de numismatica sau stickere cu fotbaliști, bicicleta și, bineînţeles, tot ce ține de fotbal - de la geneză până în prezent;

Primul contact cu Ripensia...

„Prima oară am aflat de Ripensia la vârsta de 13 ani, atunci când am răsfoit statisticile all-time ale campioanelor României. Atenția mi-a fost captată de către cluburile din partea de vest a țării, deoarece știam că aici s-au jucat primele meciuri de fotbal și tot aici au fost cele mai puternice team-uri. Apoi, bunicul meu mi-a povestit despre Ripensia, deoarece avea cunoștințe solide despre sportul rege. Tot el a fost cel care mi-a dăruit şi cartea «Fotbal de la A la Z», de Mihai Ionescu”.

Apreciază la Ripi...

„ ... faptul că s-a construit pe un sistem de valori solid, cu o viziune clară, ceea ce este un lucru rar în fotbalul românesc. Nu știu să mai existe un astfel de club. Iar faptul că s-a pornit la drum din Liga a VI-a înseamnă foarte mult. Aici nu mai încape niciun loc de îndoiala că tradiția și valorile sunt sfinte şi de aceea sunt promovate”.

Activităţi în cadrul clubului

„După ce am devenit membru, am făcut un cont pe Linkedin al clubului, cum de altfel au și marile echipe din vest, de exemplu cluburile din Anglia. Cu această ocazie au fost câteva persoane care m-au întrebat despre Ripensia, deși nu am adunat urmăritori foarte mulți. Însă, lumea de afară mai întreabă despre club, în special colegi din Germania, Anglia sau chiar scouteri din Spania sau Italia, care mai dau un like atunci când distribui o știre. De asemenea, încerc să merg și în deplasări, atunci când timpul îmi permite. Bineînţeles, la meciurile de acasă stau alături de galerie”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

„Deși Ripensia a început de jos, a demostrat că se poate face performanță, cu suflet și devotament. De multe ori chiar îmi pare rău că nu pot să pun umărul mai mult”!

De ce Ripensia?

„Pentru că este o echipă curată. A renăscut din propria cenușă, precum Păsărea Phoenix. Ştiu că pare un clişeu, dar în zilele noastre fotbalul românesc propune fuziuni, proiecte și practici neloiale, care nu fac cinste cluburilor de fotbal. Spun asta în contextul în care am prins comerţul de locuri în Divizia A, de la începutul anilor 2000, cum a fost de exemplu cazul FC Baia Mare, iar mai târziu Liberty Salonta”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal