• S-a născut la 1 mai 1976, la Timişoara
  • A studiat la Universitatea de Vest, Universitatea Babes-Bolyai și Universitatea Pontificală Gregoriană din Roma
  • Ocupă poziția de Sales Manager la o companie IT din Timișoara, cu sediul în Statele Unite ale Americii
  • Membru asociat din 2017
  • Pasiuni: fotbalul, cinematografia, fotografia, arta, arhitectura, filosofia, literatura, comunicațiile, IT-ul, SF-ul, fizica, ufologia, mitologia, spiritualitatea, civilizațiile antice!

Primul contact cu Ripensia...

„Am aflat despre această echipă în clasele primare, răsfoind cărțile despre istoria fotbalului românesc, găsite în biblioteca de acasă. Am înțeles atunci că Ripensia a fost un club legendar. Era, însă, doar un «basm» frumos, care nu mai exista. În Timișoara existau Poli, CFR, UMT și Progresul. Ulterior, am citit în presă despre reînființare și am mers la anumite meciuri din ligile inferioare. Inițial am făcut-o din postura de suporter polist, simpatizant al Ripensiei. După ce clubul a ajuns în Liga III-a, pe când a fost afiliat, fiindu-i recunoscute de către FRF brandul și continuitatea, am ajuns în contact cu Grupul de Sprijin. Aici am cunoscut oameni deosebiți, pe care îi respect, şi care au o contribuție esențială în dezvoltarea acestui brand legendar românesc din Banat. După ce s-a produs această apropiere am mers la tot mai multe meciuri și am citit tot mai multe cărți despre istoria clubului. Am ajuns la concluzia atunci că valorile Ripensiei coincid cu ale mele și am devenit membru asociat”.

Apreciază la Ripi...

„ ... istoria, identitatea și valorile clubului. Și, nu în ultimul rând, oamenii din jurul echipei. Ripensia este un club autentic, unde se construiește cu onestitate, pas cu pas. Trebuie să o readucem pe Ripi acolo unde a fost odată . Este un fapt extraordinar, nu doar pentru Timișoara, dar și pentru România”.

Activităţi în cadrul clubului

Atât cât îmi permite timpul, destul de încărcat, particip la întâlnirile Grupului de Sprijin. Am înființat pe Facebook, împreună cu un prieten ripensist, Ovidiu Ignea, Fan Club Ripensia Timișoara. Sunt, de asemenea, implicat în promovarea clubului în mediul online. Pentru o scurtă perioadă m-am ocupat și de relația cu presa”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

Reconstrucția Ripensiei nu înseamnă doar atingerea unor performanțe sportive pe care le dorim cu toții, ci, prin însăși istoria și identitatea sa, înseamnă și promovarea valorilor clubului, creșterea și educarea unor generații de copii. Înseamnă, totodată, promovarea la nivel național a celor mai autentice valori bănățene. Ripensia e un club învăluit de o aură de legendă, ce a scris pagini mari în istoria fotbalului românesc. Există însă trimiteri şi la istoria îndepărtată, căci echipa își trage numele, stema și culorile dintr-un trecut legendar daco-roman, din timpurile unui Imperiu a cărui moștenire culturală nu a apus niciodată”!

De ce Ripensia?

„ ... pentru că este un proiect onest, care poate cataliza energii și care poate genera un fenomen sportiv și educațional cu rădăcini bănățene, în care se pot regăsi toți românii. Într-un fotbal plin de probleme și lipsit de credibilitate, Ripensia poate readuce speranța”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal