• S-a născut pe data de 21 decembrie 1972, în localitatea Bogîltin, judeţul Caraş-Severin;
  • A absolvit Liceul „Traian Doda” din Caransebeş, secţia „matematică-fizică”, iar apoi şi-a continuat studiile la Universitatea Politehnică din Timişoara, secţia „Roboţi Industriali”;
  • Este inginer la ELBA Timişoara;
  • Este căsătorit cu Otilia şi împreună au o fată, Maria;
  • Este membru asociat din anul 2014.

Primul contact cu Ripensia...

„De mic copil am fost pasionat şi interesat de fotbal şi de istoria fotbalului. Cred că prima oară am auzit de Ripensia în anii de gimnaziu, de la fostul profesor de limba şi literatură română. El ne povestea de Dobay, marele fotbalist din perioada interbelică, atacant care rupea plasele porţilor adverse. Însă, din pricina problemelor cotidiene, o bună perioadă de timp pasiunea pentru fotbal s-a diminuat. Dar, în anul 2014, am aflat, întâmplător, de reînfiinţarea clubului chiar de la întemeietorul grupului «Sprijin pentru Ripensia». La vremea aceea, Ripi evolua în Liga a IV-a. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine şi imediat apoi am devenit şi membru asociat”.

 Apreciază la Ripi...

„Ripensia nu doar este continuatoarea echipei din perioada interbelică, ci este unul şi acelaşi club, care, din păcate, a fost forţat să aibă o lungă perioadă de inactivitate. Bogăţia acestei formaţii este dată de palmaresul extraordinar, de atmosfera şi de forţa grupului din jurul echipei. Structura de organizare, bazată pe «socios», demonstrează că se pot obţine rezultate foarte bune fără implicaţii de natură politică, chiar şi în  societatea individualistă în care, din păcate, trăim. Dacă Ripi va ajunge acolo unde îi e locul, în elita fotbalului românesc şi european, vom putea afirma că acest club este un pionier al unificării societăţii româneşti (a se vedea şi cazul FC Barcelona, care este, şi în opinia mea, «mes que un club» - mai mult decât un club)”.

Activităţi în cadrul clubului

Fac parte din grupul «Sprijin pentru Ripensia» din anul 2015, un grup cu rezultate remarcabile. În măsura timpului disponibil, am participat şi eu la diferite activităţi organizate. Apropo de existenţa acestui grup de ajutor, fără implicaţii în conducerea clubului, vreau să spun că e un lucru extraordinar. În mod cert, este vorba de o mentalitate diferită de cea cu care suntem obişnuiţi în România”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

Într-un fotbal românesc întinat de scandaluri şi dezbinări, Ripensia trebuie să readucă atmosfera anilor de început, atmosferă ce azi se poate găsi doar la marile cluburi europene. Orice construcţie realizată pe o temelie sănătoasă, pas cu pas, fără salturi necugetate, va răzbate şi va dăinui o veşnicie. Construcţia se numeşte RIPENSIA TIMIŞOARA”!

De ce Ripensia?

„... pentru că întotdeauna mi-au plăcut lucrurile ce au în spate tradiţii sănătoase. Pentru că tradiţiile te învaţă şi te obligă, în acelaşi timp. Ripensia are o astfel de tradiţie fantastică. Ripensia este pe drumul care duce la succes. Este un drum real, cu o evoluţie sinusoidală ascendentă”!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal