• S-a născut la data de 22 septembrie1974, în localitatea Sânnicolau Mare;
  • A absolvit Liceul cu Program Sportiv „Banatul” din Timişoara;
  • A jucat fotbal la LPS Banatul şi Unirea Sânnicolau Mare;
  • Este administrator de firmă;
  • Este căsătorit;
  • Fiul său, Victor, în vârstă de 16 ani, joacă fotbal, fiind component al formaţiei Ripensia U-17;
  • Este membru asociat din anul 2013

Primul contact cu Ripensia...

„... s-a realizat datorită prietenului meu Eduard Lambert, cel care a fost cu sufletul alături de această echipă încă de la reînfiinţare. Edy a fost cel care a creat această legătură. Ştia că îmi place fotbalul şi mi-a propus să vin lângă această grupare. Aşa am început să merg la meciurile Ripensiei, în 2013. Pe atunci echipa evolua în Liga a V-a.

Apreciază la Ripi...

„... oamenii. Cei ce stau alături de această formaţie sunt toţi oameni de calitate. Apoi, apreciez istoria acestei grupări. Faptul că Ripensia a fost primul club profesionist din România m-a atras ca un magnet, de la bun început”.

Activităţi în cadrul clubului

Sunt membru al grupului de sprijin, de la înfiinţarea acestuia. În această calitate am participat la diverse activităţi prin care am contribuit şi eu la bunul mers al lucrurilor. De exemplu, în acest moment, mă ocup de terenul din Ciarda Roşie, pentru ca acesta să fie într-o stare cât mai bună. De asemenea, am mai şi sponsorizat clubul, atunci când am putut. Iar împreună cu grupul de sprijin, am căutat întotdeauna să atragem pe lângă echipă câţi mai mulţi sponsori”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

Trebuie cu toţii să avem răbdare. O echipă nu se construieşte peste noapte. Sunt multe de făcut şi trebuie luate pas cu pas. Un lucru e cert. Progresăm! Sper să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii”!

De ce Ripensia?

„Pentru că e un altfel de club. E diferit, e cinstit. E aşa cum ar trebui să fie un club de fotbal. E aşa cum ar trebui să fie toate cluburile din România”!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal