• S-a născut la 19 aprilie 1961, în Timișoara
  • A studiat Universitatea de Vest, Științe Economice
  • Lucrează la CCAJT – Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, economist (o viață întreagă am lucrat cu cifre J)
  • Membru asociat din martie 2018

Primul contact cu Ripensia...

Pot să spun că știu despre Ripensia dintotdeauna, am crescut cu ”microbul” fotbalului transmis de la tata, împreună cu multe amintiri despre vremurile de aur ale echipelor timișorene. Cu toate că tatăl meu nu mai este printre noi, mulți oameni din orașul nostru își mai amintesc de antrenorul și profesorul Tiberiu Itinianțu, dedicat trup și suflet balonului rotund și multor generații de fotbaliști care au făcut parte din echipele antrenate de ”Iti”... Am citit în adolescență, cu multă curiozitate, o mulțime de cărți din biblioteca lui, inclusiv cele despre istoria fotbalului bănățean – dar cele mai valoroase rămân pentru mine povestirile lui legate de anii tinereții, în care i-a cunoscut personal pe foștii jucători ai Ripensiei legendare.

Aprecieză la Ripensia...

Aduce un suflu nou în peisajul sportiv, după toate frământările din ultimii ani, este ”Al treilea val” – o alternativă care poate să atragă succesul și să catalizeze prezența în tribune a fanilor. Oamenii iși doresc să vadă meciuri spectaculoase, un fotbal de calitate, jucat cu imaginație și dăruire, iar Ripi va fi acea echipă care să surprindă pe toată lumea în mod plăcut și să readucă în Timișoara entuziasmul.

Activități în cadrul clubului...

Sunt un suporter foarte activ și aduc în atenția multora ce mai face Ripensia. Adică, să știe toată lumea că Ripi face bine! Îmi doresc ca fotbalul să nu mai fie considerat un domeniu exclusiv masculin, un ”sport de băieți”, iar fetele în primul rând trebuie să depășească bariera acestui mod de gândire.  Academia Ripensia este un mod excelent de a realiza acest lucru. Avem o echipă de fete, iar la toate grupele de vârstă micii ripensiști de la Academie au, fără îndoială, mămici pasionate care vin la meciuri și trăiesc alături de ei toate emoțiile. Pornind de aici, viitorul clubului va fi în mare măsură al familiilor care se vor implica în totalitate, cu mic, cu mare, fete, băieți, ca sportivi sau ca suporteri.

Reflecții împărtășite cu alți ripensiști...

Pe lângă prezența la meciuri cât mai des posibil, sunt prezentă și în mediul virtual, încerc să fiu la curent cu toate noutățile legate de echipă, de club și de grupurile de fani. Fiind conectați la realitatea imediată și comunicând între noi, căutând soluții, vom aduce acel plus de energie care va propulsa echipa acolo unde ne dorim cu toții.

De ce Ripensia?

Demonstrează în permanență că deviza noastră, ”Un club autentic”, nu este doar o expresie goală de conținut, ci un mod de viață atât pentru membri, cât și pentru susținători.

De când este membru asociat?

Am aflat de proiectul Ripensia încă de la reînființare, dar m-am convins că nu este un foc de paie și am început să urmăresc activ ce se întâmplă abia după prima promovare, în Liga a V-a. De atunci, am fost tot timpul aproape de Ripi și de drumul său ascendent, deși am devenit efectiv membru asociat abia în martie 2018.

 

 

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal