• Timişorean, 31 de ani
  • Căsătorit, 1 copil (Sophia Ioana)
  • Născut la Caransebeş
  • Membru asociat din anul reînfiinţării, 2012
  • Este key-acount manager
  • Este nepotul legendarului half ripensist Rudolf Kotormany
  • Iubeşte fotbalul, dar printre hobby-urile sale se numără călătoriile şi modelismul

Primul contact cu Ripensia...

„La mine în casă s-a discutat, de când mă ştiu, despre Ripensia. Orice discuţie despre fotbalul modern, aluneca, invariabil, către legendara formaţie timişoreană din perioada interbelică. Apoi, mama îmi arăta, de câte ori avea ocazia, poze cu bunicul ei, Rudolf Kotormany, povestindu-mi totodată diverse întâmplări ce-l aveau în prim plan. Din păcate, eu nu l-am cunoscut pe străbunicul meu, dar am aflat foarte multe despre el, după toate câte mi s-au povestit de către familie şi de prietenii şi apropiaţii săi din Oţelu Roşu”.

Apreciază la Ripi...

„În primul rând la Ripensia îmi plac oamenii. Cei ce sunt implicaţi în acest proiect sunt foarte serioşi şi foarte dornici de a îmbrăca această echipă cu gloria ei de altădată. De asemenea, apreciez faptul că jucătorii înţeleg şi respectă culorile şi blazonul Ripensiei”.

Activităţi în cadrul clubului

„Din păcate, nu am reuşit să mă implic suficient de mult în activităţile din cadrul clubului. Fac tot posibilul să fiu însă prezent la meciuri. Când nu ajung la stadion, ascult partida în transmisiune directă la radio sau o vizionez, atunci când am posibilitatea, online, indiferent de locul în care mă aflu la ora jocului. Pe viitor, îmi doresc să-mi pot gestiona mai bine timpul şi să mă implic şi mai mult”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

„Îmi doresc ca în sezonul următor în echipă să fie promovaţi tinerii jucători talentaţi din Academie. Îmi doresc să văd implicarea în joc a acestor tineri, ce ar trebui şi ei să înţeleagă că istoria, blazonul şi culorile acestei echipe obligă la performanţă”!

De ce Ripensia?

„Ripensia, pentru că este un proiect unic! Ripensia, pentru că înseamnă pasiune! Ripensia, pentru că Timişoara merită să fie respectată pe plan fotbalistic! Şi, nu în ultimul rând, Ripensia, pentru că sufletul meu este legat de acest nume”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal