• S-a născut în localitatea Şoimi din judeţul Bihor, la data de 15 februarie 1940
  • Este bănăţean din anul 1961 şi timişorean din anul 1966
  • De profesie este avocat, meserie pe care încă o practică cu succes
  • A avut şi o frumoasă carieră în politică, fiind prefect al judeţului Timiş în perioada 1996 – 2000
  • Este membru asociat din anul 2013
  • Iubeşte fotbalul, pe care l-a şi practicat în tinereţe, la nivelul regiunii Banat
  • O altă pasiune, în afara sportului rege, este muzica clasică

Primul contact cu Ripensia...

„O parte din copilărie am petrecut-o la Arad, iar prin anii 46-’47 încă am mai prins ultimele zvâcniri ale marilor cluburi din această parte de ţară. Am văzut atunci echipe precum Ripensia, ITA sau CAO. Când am aflat din presă că s-a reînfiinţat Ripensia, am mers la stadion pentru a urmări meciurile din ligiile inferioare. Mai târziu mi-am luat inima în dinţi şi am bătut la uşa sediului clubului, unde mi-am exprimat dorinţa de a sprijini, în limita posibilităţilor mele, proiectul ce pornise la drum. Iniţiativa aceasta este, pentru comunitatea oraşului Timişoara, extraordinară”.

Apreciază la Ripi...

„Aş putea spune foarte simplu, într-o propoziţie, că la Ripensia îmi place tot! Punctual, îmi place faptul că în jurul acestei idei generoase, care, cu siguranţă, va aduce Timişoarei şi zonei Banatului satisfacţii imense, s-au strâns oameni de o înaltă calitate morală. Apoi, plecând de la tot ceea ce şi-a propus să întreprindă în activitate sportivă de performanţă, Ripensia a construit şi s-a bazat pe nişte principii etice. Iar din punctul meu de vedere fotbalul fără un suport moral nu poate avea succes. De aceea m-am şi alăturat acestui proiect. Mă bucur că alături de mine în acest proiect au venit şi alţi domni, animaţi de aceleaşi sentimente”.

Activităţi în cadrul clubului

„Fac parte, alături de mulţi prieteni şi colegi, din grupul de sprijin. Ne implicăm sub diverse forme, dar această participare activă în viaţa clubului presupune şi un mic efort financiar din partea noastră. Totodată, încercăm să aducem cât mai mulţi sponsori alături de Ripensia”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

„Îmi doresc să credem cu toţii în această idee, în acest proiect. Aş vrea să credem cu toţii în această manifestare a unei activităţi umane foarte frumoase, sportul. Este o activitate care uneşte oamenii, mult mai mult decât o fac altele. Şi se simte această nevoie, de afi cât mai apropiaţi unii de alţii. Este calea cea mai sigură pentru o viaţă frumoasă trăită pe acest Pământ”!

De ce Ripensia?

„Ripensia pentru că îşi doreşte să genereze un spirit de fair-play, o atitudine civilizată faţă de manifestarea sportivă. Părerea mea este că poţi face educaţie, poţi progresa, şi prin sport, alăturându-te unui proiect de acest tip”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal