• S-a născut în Timişoara, la data de 13 august 1964, dar „cei 7 ani de acasă” i-a petrecut la Urseni
  • În anul 1985 a emigrat în Statele Unite ale Americii, iar de atunci trăieşte în Garden Grove, California.
  • Este inspector calitate, la o companie care produce piese pentru avioane
  • Căsătorit
  • Membru asociat din primăvara anului 2013
  • Iubeşte fotbalul, pe care l-a şi practicat în tinereţe. De asemenea, din 1997 se ocupă de echipa comunităţii româneşti din Sudul Californiei, care la început s-a numit Dacia, apoi FC România. Bineînţeles, între timp, echipa a devenit una de „old-boys”.

Primul contact cu Ripensia...

„În 1992, cred că am fost printre primii cititori ai cărţi lui Cristofor Alexiu, Ripensia – Nostalgii fotbalistice. Întâmplarea a făcut să mă nimeresc într-un magazin, imediat după apariţia ei şi să o cumpăr. A fost ceva extraodrdinar pentru mine să pun mâna pe cartea respectivă, pentru că iubesc să citesc şi iubesc istoria, inclusiv cea a fotbalului. Atunci m-am îndrăgostit de Ripensia. Iar după reînfiinţarea clubului, firesc, mi-am dorit să fac şi eu parte din acest proiect.”.

Apreciază la Ripi...

„... totul! Apreciez însă în primul rând curajul şi responsabilitatea pe care şi-a luat-o domnul Ienovan de a pune din nou clubul pe harta fotbalului românesc. De asemenea, remarc viteza cu care s-a ajuns la aceste performanţe. Nu îmi place însă faptul că sunt puţini timişorenii care sunt alături de această echipă”.

Activităţi în cadrul clubului

„Mă zbat în permanenţă să aduc noi membri în cadrul proiectului nostru. Deocamdată, din comunitatea românilor din California, suntem cinci membri asociaţi, dintre care trei suntem din familia mea: eu, fratele meu şi nepotul meu! Urmăresc toate meciurile Ripensiei, iar pentru asta mă trezesc noaptea la ora unu, căci diferenţa de fus orar mă obligă. ”.

Reflecţii, împărtăşite cu alţi ripensişti...

„Îmi doresc mai multă transparenţă la club. Apoi aş vrea ca echipa să avanseze şi să ajungă pe prima scenă. Indiferent însă de ce se va întâmpla cu echipa, eu tricoul cu Ripensia am să-l port cu mândrie. Îmi doresc să fim puternici, să ajungem acolo unde trebuie să fie Ripensia”!

De ce Ripensia?

„Ce altceva poate fi mai tare decât Ripensia? A fost, e adevărat, şi Chinezul, a fost şi Venus, dar niciuna nu a fost precum Ripensia. Istoria ei, a Ripensiei, e atât de bogată, atât de frumoasă, încât e singura echipă care poate să reprezinte sufletele românilor de pretutindeni”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal