Ripi a reuşit să pună capăt seriei negative de trei eşecuri consecutive, dar a ratat victoria, încasând un gol pe finalul confruntării disputate în deplasare cu Sportul Snagov. Băieţii noştri au avut însă o evoluţie bună pe terenul echipei ce înaintea rundei a 6-a se afla pe primul loc în clasament. Roş-galbenii au reuşit să deschidă scorul pe arena ilfoveană în chiar ultimul minut al primei reprize. Adrian Ungureanu şi-a dus echipa în avantaj cu un şut excepţional, de la 22 de metri. Înaintea de a intra în poartă, aproape de vinclu, balonul expediat de mijlocaşul nostru a şters şi stâlpul din dreapta porţii adverse.

În debutul mitanului secund, gazdele au irosit şansa egalării, prin atacantul Elek, care a ratat un penalti, şutând peste transversală. Totuşi, Sportul a restabilit egalitatea pe final de confruntare. În minutul 90, Dănălache a făcut 1-1, tot după o lovitură de la 11 metri.

Iată şi cele două formaţii...

Snagov (antrenor Laszlo Balint): Iacob – Vlădoiu, Lică, F. Ilie, Stancu – Valentin Bărbulescu (cpt.), Costache (’67, Vlad Bărbulescu) – Borţoneanu, Buia, Hlistei – Elek (’57, Dănălache).

Ripensia (director sportiv Radu Suciu): Păduraru – A. Popa, Străuţ, M. Toma, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Stoi (’90+4, Apro) – Monea, Anghelina (’73, Zaluschi), Ungureanu (’80, Bădăuţă) – Dumiter.

Radu Suciu: „Rezultatul este echitabil”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a tras concluziile după remiza înregistrată la Snagov: „Puteam obţine mai mult din acest meci, dar, în acelaşi timp, şi adversarii puteau obţine mai mult, ţinţnd cont că au beneficiat de două penaltiuri, ratând unul dintre acestea. Din păcate, aşa cum se întâmplă după o serie de câteva eşecuri, încrederea dispare. Am început puţin neîncrezători, ne-am revenit apoi, am continuat bine, dar pe măsură ce se apropia finalul meciului a intervenit din nou această lipsă de încredere, teama de a nu scăpa din mână victoria. Din păcate, am scăpat-o. Dar, punct cu punct se adună zestrea în clasament. E important acest punct obţinut şi pentru moral, căci am rupt acea serie de trei eşecuri. Una peste alta, cred că rezultatul de la Snagov este echitabil. E un pas important şi pe mai departe trebuie să avem încredere să jucăm ca o echipă matură, care stăpâneşte jocul şi mingea”.

Următorul meci al Ripensiei se va juca miercuri, 12 septembrie. Pe arena „Dan Păltinişanu”, de la ora 19.00, roş-galbenii vor înfrunta ASU Politehnica Timişoara în turul al 4-lea al Cupei României. Biletele vor putea fi achiziţionate de la stadion, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 18:00. Un bilet la tribună va costa 10 lei, la lojă - 30 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părinții care își însoţesc copiii cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

În Liga a II-a, următoarea partidă va fi pe teren propriu. Sâmbătă, 15 septembrie, în etapa a 7-a, Ripi se va duela cu CS Baloteşti.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet