La Târgoviște, Ripensia a suferit cel de-al treilea eșec la rând în campionat. Chindia, o formație fruntașă a ligii secunde, s-a impus cu 4-2, după un joc spectaculos.

Gazdele au deschis scorul încă din primul minut, prin Șerban, dar roș-galbenii au revenit imediat pe tabelă. În minutul 4, Răzvan Cluci, aflat la primul său meci ca titular în acest sezon, a reușit să marcheze primul său gol stagional.

Dâmbovițenii au rămas în inferioritate numerică după 20 de minute. Căpitanul amfitrionilor, Cherchez, a încasat direct cartonașul roșu, pentru o lovitură fără minge aplicată lui Burdeț. Din păcate, cinci minute mai târziu, egalitatea numerică a fost restabilită. Burdeț a primit cel de-al doilea său cartonaș galben și a fost eliminat. S-a jucat apoi zece la zece, iar la pauză scorul a rămas 1-1.

Chindia s-a desprins pe tabelă în minutul 53, după reușita semnată de Neguț, un jucător intrat pe teren în partea secundă. 3-1 s-a făcut în minutul 61, Liviu Mihai transformând un penalti. Roș-galbenii au redus din diferență la mijlocul reprizei a doua. Călin Toma a marcat de la punctul cu var, lovitura de pedeapsă fiind acordată după un fault comis în careul târgoviștenilor asupra lui Dumiter. Scorul final, 4-2, a fost stabilit tot în urma unei lovituri de la 11 metri. În minutul 82, Stoica l-a învins pe Dobre, securizând cele trei puncte pentru amfitrioni.

Iată şi cele două formaţii care s-au înfruntat pe arena din Târgoviște...

Chindia (antrenor Viorel Moldovan): Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Novac, Lungu (’46, Neguț) – Șerban, Liviu Mihai (’69, Acasandrei), Cherchez (cpt.) – Florea (’78, Stoica).

Ripensia (director sportiv Radu Suciu): Dobre – A. Popa, Străuț, Apro, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Stoi (’66, Țieranu) – Popovici (’80, Monea), Anghelina, Cluci (’60, Dumiter) – Mansour.

Radu Suciu: „Nu am gestionat momentele cheie așa cum trebuie”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a tras concluziile după eșecul suferit la Târgoviște: „Este evident faptul că am întâlnit o echipă bună, dar asta nu-i o scuză. Trebuie să fim mai îndrăzneți. Meciul a avut câteva momente cheie, pe care noi nu le-am putut gestiona cum trebuie. Înclin să cred că aceste probleme sunt cauzate de supărătoarea deja lipsă de încredere, lipsă de curaj. Mai ales în repriza secundă am jucat ceva mai slab, ca urmare am pierdut. Vom analiza la rece acest eșec”. 

Următoarea partidă a Ripensiei va fi pe teren propriu. În etapa a 11-a a ligii secunde, o rundă intermediară, roş-galbenii vor primi vizita celor de la ACS Energeticianul. Partida se va juca miercuri, 10 octombrie, de la ora 15.00.

 

 

 

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet