În etapa a 14-a a Ligii a II-a, Ripensia UVT a suferit cel de-al patrulea eşec al sezonului în deplasare. La Bacău, Aerostar s-a impus în faţa roş-galbenilor cu scorul de 2-0. Moldovenii au înscris câte un gol pe repriză, obţinând la final de confruntare un succes care apropie în clasament echipa gazdă la doar un singur punct de formaţia noastră.

Scorul a fost deschis cu doar un minut înainte de pauză. Buhăcianu a fost cel care a marcat, la o fază în care a scăpat singur cu Păduraru, driblându-l apoi pe goalkeeper-ul nostru, ieşit în întâmpinare.

Cel de-al doilea gol a fost înscris în minutul 78. După un fault al lui Păduraru la Sahru, centralul partidei a arătat punctul cu var. Căinari a fost cel care a transformat penaltiul, stabilind scorul final.

Iată şi cele două formaţii ce s-au înfruntat în Moldova...

Aerostar (antrenor Florin Bratu): Potcoavă – Ardei, Mutu Ichim, Chirilescu – Căinari (’87, Istrate), Adăscăliţei, I. Chirilă, Hurdubei – Vraciu (cpt.) (’54, Sahru), Buhăcianu (’76, Gavrilă).

Ripensia UVT (director sportiv Radu Suciu): Păduraru – A. Popa, Ţieranu, Străuţ, C. Toma (cpt.) – Burdeţ (’88, Monea), Apro – Popovici (’68, Ungureanu), Anghelina (’46, Zaluschi), Dumiter – Mansour.

Singura veste bună pentru Ripi sosită de la Bacău, a fost revenirea pe gazon a lui Adrian Ungureanu, după o pauză forţată cauzată de o accidentare suferită la începutul lunii septembrie. 7 etape a lipsit mijlocaşul ofensiv din formaţia roş-galbenă.

Radu Suciu: „Nu scăpăm de anumite erori  în faza de apărare”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a tras concluziile după înfrângerea suferită la Bacău: A fost o înfrângere grea, într-un meci de șase puncte. Cu atât mai grea a fost, cu cât echipa nu a jucat rău. Din păcate, nu scăpăm de anumite erori supărătoare în faza de apărare. Așa s-a întâmplat și acum. Pe final de primă repriză am primit un gol dintr-o eroare și-apoi, în repriza a doua, a trebuit să alergăm după egalare și să ne deschidem tot mai mult. Ei au jucat, spre deosebire de meciurile pe care le-am văzut până acum, cu liniile foarte apropiate. Ne-a fost foarte greu să pătrundem. Am făcut-o doar pe benzi, dar din păcate nu am reușit să punctăm. Iar adversarii ne-au prins pe contraatac pe final de meci și apoi au închis jocul. Partida a fost însă echilibrată și a fost decisă de o eroare personală.

Următorul meci al Ripensiei UVT va fi pe teren propriu. În etapa a 15-a a ligii secunde, roş-galbenii vor juca pe arena „Dan Păltinişanu” cu FC Argeş. Partida va avea loc vineri, 2 noiembrie, de la ora 18.00.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet