Duminică, 17 martie, în etapa a 25-a a Ligii a II-a, de la ora 11.00, pe arena „Dan Păltinişanu”, Ripensia UVT va întâlni echipa aflată în fruntea ierarhiei Ligii a II-a, Sportul Snagov. Duelul cu liderul vine după ce, în runda trecută, băieţii noştri au obţinut o remiză muncită şi meritată în deplasare, pe terenul formaţiei care în acel moment se situa pe treapta a doua a podiumului, Academica din Clinceni.

Tot cu un egal s-a încheiat şi confruntarea din tur cu Sportul, disputată pe arena ilfovenilor la data de 8 septembrie. A fost 1-1, golul roş-galbenilor fiind semnat de către Adrian Ungureanu, care a marcat cu un şut excepţional de la 22 de metri. Gazdele de atunci au restabilit egalitatea în minutul 90, dintr-un penalti transformat de către experimentatul Cristian Dănălache. Totuşi, cu acea remiză, Ripi a detronat liderul. Gruparea din Snagov se afla şi atunci înaintea meciului direct, la fel ca în acest moment, pe primul loc în clasament.

17 victorii, 4 remize şi 3 eşecuri e bilanţul de până acum al ilfovenilor. În ultimele 5 confruntări, Sportul a obţinut patru triumfuri. Cel mai recent a fost înregistrat în runda trecută, pe teren propriu, 1-0 cu Dacia Unirea Brăila. Iată şi formaţia trimisă în teren de către antrenorul Eugen Trică, în partida câştigată împotriva brăilenilor...

Snagov: Tîrnoveanu – Gîţ, V. Lică (cpt.), Şerban, B. Stancu – L. Ion, Borţoneanu, Nicoară (’83, Malek) – Huiban, Danale (’60, Tazouti), A. Ioniţă.

Alexandru Pelici: „Ne gândim la punct sau puncte, pentru că nu avem nimic de pierdut”

Înaintea duelului cu Sportul Snagov, principalul Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea: „E o întâlnire cu echipa de pe primul loc. Vine liderul la Timişoara şi sperăm să ne ridicăm la nivelul echipei adverse, o echipă care-şi doreşte să ajungă în Liga I. Ne dorim să oferim un răspuns pe măsură. Punctul de la Clinceni ne dă un moral bun. Aşteptăm cu încredere această partidă. Ne gândim la punct sau, de ce nu, la puncte, pentru că nu avem nimic de pierdut”.

Ripensia va avea trei jucători indisponibili pentru partida cu Sportul. Adrian Ungureanu şi Florin Dobie sunt accidentaţi, iar George Monea e suspendat. De asemenea, Adrian Zaluschi şi Bogdan Străuţ sunt incerţi pentru meciul de duminică.

Biletele pentru partida Ripensia UVT – Sportul Snagov vor putea fi achiziţionate de la stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Un bilet va costa 10 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I, în timp ce la lojă preţul unui bilet va fi de 30 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile, elevii, studenţii şi pensionarii.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet