Vineri, 10 aprilie, de la ora 11.00, în etapa a 34-a a ligii secunde, Ripensia UVT va juca în deplasare, la Piteşti. În Trivale, pe arena „Nicolae Dobrin”, roş-galbenii vor înfrunta una dintre formaţiile de tradiţie ale fotbalului românesc, FC Argeş, echipă cu două titluri de campioană în palmares, obţinute în anii 1972 şi 1979.

În acest sezon, după 33 de runde, alb-violeţii ocupă locul al 6-lea în ierarhia eşalonului doi. 17 victorii, 8 remize şi 8 înfrângeri e bilanţul acestora. Pe teren propriu, argeşenii stau şi mai bine, cu 11 triumfuri şi trei egaluri în 16 partide disputate până acum la Piteşti. Ambele înfrângeri au fost suferite în această primăvară, cu acelaşi scor, 0-1. Chindia Târgovişte (1 martie) şi Farul Constanţa (28 aprilie) au fost echipele care au plecat cu toate punctele de pe stadionul ce poartă numele unuia dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a dat România.

În etapa trecută, trupa pregătită de Eduard Augustin a învins în deplasare Dacia Unirea Brăila cu scorul de 2-0. Au înscris Vasile Buhăescu şi Eduard Florescu. Iată-i, însă, pe jucătorii argeşeni ce s-au aflat pe teren în victoria obţinută la Brăila...

FC Argeş: Grecu – Tofan (’77, Nilă), Vişa, Hreniuc, C. Stan – R. Costin, Alin Popa (’63, Buleică), I. Năstăsie (cpt.) (’63, Enceanu), Florescu – Buhăescu, C. Barbu.

În tur, într-un meci jucat pe 2 noiembrie, pe arena „Dan Păltinişanu”, Ripi şi FC Argeş au încheiat la egalitate, 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Dorinel Oancea pe finalul primului mitan. Călin Toma a restabilit, însă, egalitatea în minutul 88. Căpitanul roş-galbenilor a transformat un penalti, obţinut după un fault asupra lui Andrei Dumiter.

Alexandru Pelici: „Ne dorim să adunăm şi de acum înainte cât mai multe puncte”

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea cu FC Argeş: „E un meci important pentru noi, la fel ca şi toate celelalte. Dar, în momentul de faţă, putem aborda toate jocurile ce au mai rămas de disputat puţin mai relaxaţi, pentru că presiunea rezultatelor nu mai e la fel de mare ca şi până acum. Asta nu înseamnă, însă, că nu ne interesează punctele puse-n joc. Ne dorim să încheiem sezonul cât mai sus în clasament. Aşa cum am mai spus în precedentele ocazii, vrem să ne uităm în faţă, la echipa de dinaintea noastră şi să încercăm să o ajungem din urmă. Ne dorim să facem şi de acum înainte cât mai multe puncte, pentru a avea o vacanţă liniştită”.

Doi jucători ai Ripensiei sunt suspendaţi pentru meciul de la Piteşti, e vorba de mijlocaşii Adrian Zaluschi şi Marian Anghelina.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal