După două victorii consecutive obţinute în final de jocuri, cu „U” Cluj şi Aerostar Bacău, a venit acum rândul ca Ripensia să cedeze în prelungiri. Roata s-a întors, iar roş-galbenii au suferit un eşec după un gol încasat în minutul 90+4.

În Trivale, băieţii noştri au început mai bine confruntarea. Iar după o jumătate de oră de joc, Andrei Dumiter a reuşit să deschidă scorul, după o acţiune personală. 1-0 pentru Ripensia a fost, de altfel, şi scorul înregistrat la pauză. Argeşenii au reuşit însă să întoarcă rezultatul în partea secundă. Mai întâi, Vasile Buhăescu a restabilit egalitatea, după ce a finalizat un contraatac în minutul 51. Golul care a făcut ca punctele să rămână în contul gazdelor a fost reuşit de amfitrioni în minutul 4 al prelungirilor. Ionuţ Şerban a centrat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, lateral stânga, iar mingea a intrat în plasă, fără a mai fi atinsă de vreun jucător.

Iată cele două formaţii, care s-au duelat vineri, 10 mai, pe arena „Nicolae Dobrin” din Piteşti:

FC Argeş (antrenor Eduard Augustin): Grecu – Turda, Vişa, Hreniuc (’46, Florescu), Şerbănică – Buleică, Panait, Costin (’59, Şerban), Năstăsie (cpt.) (’83, Alin Popa) – Barbu, Buhăescu.

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Moldovan – Adi Popa (cpt.), Tînc, Apro, Străuţ – Stoi, Burdeţ – Chera (’80, Dobie), C. Stoica (’66, Drăghici), Dumiter (’57, Popovici) – Mansour.

Alexandru Pelici: „Nu am învăţat nimic din greşelile altora”

După eşecul suferit la Piteşti, antrenorul principal al Ripensiei UVT, Alexandru Pelici, a tras concluziile: „Nu am învăţat nimic din greşelile altora. Am luat gol la ultima fază, dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă. Ar fi trebuit să fim mult mai responsabili, să avem personalitate. Nu am avut, nimeni nu a reuşit să atingă acea minge, care s-a dus în poartă. A fost o fază de cascadorii râsului. S-au arătat trei minute de prelungiri şi am luat gol în minutul 90+4 şi 30 de secunde. Păcat de munca noastră, căci nu am jucat rău. Nu meritam sub nicio formă să pierdem acest meci. Am avut numeroase situaţii de a face şi 2-0 şi 2-1. Nu am reuşit, însă, să realizăm mai mult pentru că am fost egoişti. Nu am fost o echipă şi mă refer în special la jucătorii din atac. Nu au pasat atunci când ar fi trebuit, iar asta ne-a costat. Trebuie spus, totodată, că am întâlnit o formaţie bună, cu jucători de calitate, care ne-au taxat atunci când au putut. Asta e, noi am ratat, iar ei au înscris la ultima fază, la o minge aruncată în careu. Sunt supărat şi dezamăgit, pentru că nu învăţăm nimic din greşelile altora. Singurul lucru bun e că a debutat Dobie”!

În următoarea etapă, cea de-a 35-a, Ripensia UVT va juca pe teren propriu, în compania unei alte formaţii de tradiţie din fotbalul românesc, Petrolul Ploieşti.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet