Duminică, 19 mai, de la ora 11.00, în etapa a 36-a a ligii secunde, Ripensia UVT va înfrunta CS Mioveni, pe terenul acesteia. Va fi a doua deplasare la rând în judeţul Argeş, precedenta vizită fiind la Piteşti, pe 10 mai, în etapa a 34-a. Situată pe locul al 7-lea în ierarhia eşalonului doi, trupa din Mioveni e lipsită de orice fel de grijă. Însă, forma pe care o traversează nu e tocmai grozavă, bilanţul în ultimele cinci runde fiind unul defavorabil, având un singur succes, o remiză şi trei înfrângeri.

Victoria a fost obţinută în etapa trecută, când argeşenii s-au impus la un „scor de tenis”, 6-0, pe terenul „lanternei roşii”. Năstăsie 2, Balint, Işfan, Şerban şi Herghelegiu au fost cei care au marcat în poarta Daciei Unirea. La Brăila, antrenoul Marius Stoica a trimis în teren următoarea formulă de echipă...

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Beţa (’67, Celea), Burnea, Alexe – Boboc (’65, Traşcu), Şerban – Işfan, Năstăsie (cpt.), Măzărache – Balint (’46, Herghelegiu).

În tur, duelul cu echipa argeşană s-a încheiat nedecis, 1-1. Pe arena din „Ciarda Roşie”, oaspeţii de atunci au deschis scorul prin Valentin Balint, în minutul 36. Roş-galbenii au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final, prin Cătălin Bădăuţă.

Alexandru Pelici: „La Mioveni, vom încerca să recuperăm din punctele pierdute”

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea cu CS Mioveni: „Până la finalul acestui campionat, fiecare meci e important pentru noi. Încercăm să acumulăm cât mai multe puncte. Principala noastră grijă este aceea de a ne recupera fizic, căci venim după o rundă intermediară şi apoi avem parte de o deplasare lungă. Trebuie să ne recuperăm cât mai bine pentru acest duel. La Mioveni, vom încerca să recuperăm din punctele pierdute în ultimele două runde”.

Ripensia are trei jucători suspendaţi pentru confruntarea de la Mioveni: Adrian Zaluschi, Andrei Dumiter şi Andrei Tînc.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet