Vineri, 31 mai, de la ora 11.00, în etapa a 38-a a ligii secunde, ultima a sezonului 2018-2019, Ripensia UVT va înfrunta în deplasare Farul. Roş-galbenii ajung la „malul” acestui campionat, dar şi în oraşul de la malul Mării Negre, Constanţa, după câteva rezultate mai puţin convingătoare. Practic, după victoria obţinută cu Aeroatar Bacău din etapa a 33-a, una care a adus liniştea în tabăra bănăţenilor în privinţa evitării retrogradării, s-au strâns 4 meciuri consecutive fără succes, cu doar un singur punct adunat. Ripensiştii îşi doresc, însă, să spele toate aceste rezultate mai puţin reuşite, în ultima confruntare a sezonului, cea de la Constanţa.

Adversara timişorenilor, Farul, stă ceva mai bine la forma pe care o traversează, cu 7 puncte adunate în ultimele 5 etape. Ripensia şi trupa de la malul mării se află, însă, la egalitate de puncte, 46, cu roş-galbenii situându-se pe o treaptă mai sus în ierarhie, locul al 11-lea. În runda precedentă, Farul a învins „lanterna roşie”, Dacia Unirea Brăila cu 2-0, graţie golurilor semnate de Moise şi Păun. Iată şi „11”-le trimis în teren de antrenorul Petre Grigoraş în meciul din etapa trecută...

Farul: Avram (cpt.) – Şandru (’71, Zamfir), Antoche, Ehman, Sabangeanu (’77, Pacionel) – Fotescu (’58, Joao Diogo), Celestino, Diogo Rosado, Miranda – Moise, Păun.

În tur, Ripensia s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Gueye Mansour în minutul 3 al prelungirilor.

Alexandru Pelici: „Vom încerca să jucăm un fotbal cât mai frumos”

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea cu Farul: „Vine ultima etapă a campionatului, unul lung şi obositor. Bine că s-a încheiat cu bine pentru noi. În ultima rundă mergem la Constanţa. Vom încerca să jucăm un fotbal cât mai frumos şi fie să învingă acela care e mai bun”!

Ripensia UVT are trei jucători suspendaţi pentru această ultimă rundă, e vorba de Cosntantin Stoica, Marian Anghelina şi Andrei Dumiter.

Imediat după joc, se va intra în vacanţă. Data reunirii lotului va fi ulterior stabilită.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet