Vineri, 31 mai, în ultima etapă a sezonului, Ripensia UVT a remizat în deplasare, 1-1, la Constanţa, în compania Farului.

Partida a început cu câteva minute întârziere din pricina amfitrionilor, nemulţumiţi de probelemele financiare cu care se confruntă. Fotbaliştii gazdelor au protestat apoi şi pe teren preţ de câteva minute în startul confruntării, refuzând să joace, timp în care ripensiştii au pasat între ei în propria jumătate.

Imediat, însă, după ce jocul a intrat în cursul firesc, amfitrionii au irosit prima şansă, prin Păun, care a trimis din unghi în transversală. 1-0 s-a făcut în minutul 36, gazdele beneficiind de un penalti, după un fault în careu comis de Tînc. Celestino a transformat cu un şut în forţă, mingea atingând şi bara transversală înainte de a intra în poartă.

Egalarea a venit în finalul confruntării, după o acţiune în viteză purtată de jucătorii Ripensiei. În minutul 86, Popovici a fost angajat în adâncime şi a centrat apoi, din dreapta, în faţa porţii. Din centrul careului mic, Mansour a reluat în forţă şi a făcut 1-1, rezultat păstrat până la final.

Iată şi cele două formaţii, care s-au duelat pe arena „Farul” din Constanţa:

Farul (antrenor Petre Grigoraş): Avram (cpt.) – Diogo, Antoche, Ehmann, Ispas (’46, Moise) – Celestino, Pacionel, Neciu, Miranda (’71, Doumbia) – Rosado (’71, Fotescu), Păun.

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Păduraru – A. Popa, Tînc, Ţieranu, Străuţ (’61, Popovici) – Stoi (’72, Drăghici), Burdeţ – Chera, Zaluschi, C. Toma (cpt.) (’81, Apro) – Mansour.

Alexandru Pelici: „Vacanţă plăcută tuturor”!

La final de meci, dar şi de campionat, antrenorul principal al Ripensiei UVT, Alexandru Pelici, a tras concluziile: „Îmi felicit jucătorii pentru efort, mai ales că partida s-a disputat pe o căldură puternică. A fost un rezultat echitabil. Îi felicit şi pe jucătorii adverşi, şi pe antrenorul lor, Petre Grigoraş, pentru că au reuşit să salveze formaţia în ciuda problemelor pe care le-au întimpinat. Şi pentru noi se încheie un sezon dificil şi vreau să le mulţumesc încă o dată jucătorilor, tuturor colaboratorilor mei şi conducerii! Le doresc vacanţă plăcută tuturor”!

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet