Ripensia UVT a început cu dreptul seria partidelor de verificare din această vară. Miercuri, 10 iulie, pe arena din Ciarda Roşie, roş-galbenii au învins cu scorul de 8-0 Avântul Topolovăţu Mare, o grupare din eşalonul al V-lea timişean.

A fost 4-0 la pauză, graţie golurilor semnate de Albert Voinea (‘11 şi ‘36), Denis Golda (‘41) şi Alexandru Popovici (‘43). În partea secundă, timişorenii au înscris tot de patru ori, prin Adrian Zaluschi (‘70 şi ‘73) şi Marius Fotescu (‘72 şi ‘86).

Aşadar, Albert Voinea şi Marius Fotescu au reuşit să marcheze la debutul în tricoul echipa noastre, în timp ce Golda a înscris şi el la prima partidă după revenirea la Ripensia!

Contra celor de la Avântul Topolovăţu Mare, principalul Alexandru Pelici a hotărât să folosească două formule diferite pentru cele două reprize. Iată cum au arătat formaţiile trimise în teren de tehnicianul roş-galbenilor în cele două reprize:

Ripensia UVT (prima repriză): Dobre – A. Popa, Ţieranu, Hecsko, C. Toma – Stoi, Boldea – Popovici, Voinea, Grigore – Golda.

Ripensia UVT (a doua repriză): Păduraru – Monea, Burdeţ, Apro, Lungu – Dobie, Neagu – Fotescu, Zaluschi, Iseini – Staicu.

Următorul test se va disputa vineri, 6 iulie, de la ora 10.00. Ripi va juca tot acasă, pe arena din Ciarda Roşie, unde va primi vizita celor de la CSC Dudeştii Noi, o grupare din Liga a IV-a Timiş.

Alexandru Pelici: „Ne bucură că au marcat cei nou-veniţi”

La finalul primului meci din această perioadă precompetiţională, antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici a declarat: „În primul rând, doresc să le mulţumesc celor de la Topolovăţu Mare pentru că au acceptat să vină şi să jucăm. A fost pentru noi un antrenament bun. A fost un prim joc, în care ne-a interesat să vedem ce înţeleg cei nou-veniţi din ceea ce ne dorim să joace echipa noastră. Ne bucură şi faptul că au marcat. Sunt jucători ce ne pot ajuta, credem noi, în campionatul ce urmează să înceapă. Acum, suntem pe finalul unui cantonament în care băieţii au lucrat foarte bine din punct de vedere fizic. Au fost acumulări fizice, care sper să ne ajute în campionat. E important că aproape toţi jucătorii, cu excepţia lui Tînc, sunt sănătoşi şi că n-au intervenit probleme. Sperăm ca nici la Andrei să nu fie o problemă care să-l ţină departe de antrenamente pentru mult timp, căci este deja a doua zi pe care o pierde”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet