Vineri, 12 iulie, pe arena din Ciarda Roşie, în cel de-al doilea test din această perioadă precompetiţională, Ripensia UVT a învins cu scorul de 1-0 pe CSC Dudeştii Noi, o grupare din Liga a IV-a Timiş.

Jocul a fost dominat de formaţia noastră, dar ratările au făcut ca la pauză tabela să indice un scor alb, 0-0. Unicul gol al înfruntării a fost marcat în minutul 85. Alexandru Popovici a recuperat un balon şi a pătruns pe dreapta. A centrat apoi pe jos în centrul careului, de unde vârful Denis Golda a reluat în plasă.

Contra celor de la CSC Dudeştii Noi, principalul Alexandru Pelici a hotărât, la fel ca în precedenta partidă, să folosească două formule diferite pentru cele două mitanuri. Iată cum au arătat formaţiile trimise în teren de tehnicianul roş-galbenilor în cele două reprize:

Ripensia UVT (prima repriză): Mociu – Lungu, Ţieranu, Apro, C. Toma – Neagu, Boldea – Fotescu, Zaluschi, Chera – Staicu.

Ripensia UVT (a doua repriză): Marinoiu – A. Popa, Ţieranu, Hecsko, Monea – Dobie, Burdeţ – Popovici, Grigore, Iseini – Golda. Au reintrat pe gazon: Chera, Fotescu şi Apro.

Următorul meci amical se va disputa tot acasă, miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00. Pe arena din Ciarda Roşie, Ripi va primi vizita celor de la CSM Şolar Reşiţa, grupare ce a promovat la finalul sezonului trecut în eşalonul secund.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet