Miercuri, 17 iulie, pe arena din Ciarda Roşie, în cel de-al treilea test din această perioadă precompetiţională, Ripensia UVT a cedat cu scorul de 1-0 în faţa unei trupe proaspăt promovată în eşalonul secund, CSM Reşiţa.

Unicul gol al confruntării a fost înscris de Ene în minutul 34. Roş-galbenii au ratat mai multe oportunităţi de a înscrie, mai ales în prima parte a meciului. Totuşi, cea mai mare ocazie am consemnat-o în mitanul secund, în minutul 52, atunci când Neagu a lovit stâlpul din dreapta al porţii vizitatorilor, cu un şut dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

Iată şi formula utilizată de antrenorul Alexandru Pelici:

Ripensia UVT: Dobre – Lungu, Ţieranu, Hecsko, C. Toma – Stoi, Neagu – Fotescu, Voinea, Popovici – Golda. Au mai intrat pe parcursul reprizei a doua: Mociu – A. Popa, Zaluschi, Burdeţ, Tudorache, Monea, Apro şi Staicu.

Alexandru Pelici: „Un joc care ne dă posibilitatea să vedem unde ne aflăm”

La finalul confruntării cu rosso-neri din Banat, principalul Ripensiei, Alexandru Pelici, a tras concluziile: „A fost un joc bun de pregătire. Ne dă posibilitatea să vedem cam pe unde suntem. Încă e acea perioadă de oboseală de după cantonament. Au fost două reprize diferite. Prima a fost bună pentru noi, chiar dacă am primit gol. Am făcut un joc consistent, am avut şi situaţii de gol, vreo patru ocazii mari. Din păcate, le-am ratat. Începutul părţii secunde a fost, tot la fel, bun pentru noi. Ne-am creat 2-3 situaţii, dar apoi experienţa celor de la Reşiţa şi-a spus cuvântul, în special în zona mediană a terenului. Mai avem, însă, timp să facem analize. În concluzie, a fost un meci care pe noi ne ajută. Le mulţumim celor de la Reşiţa că au venit să joace cu noi”.

Următorul meci amical se va disputa tot acasă, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 11.00 (în cazul în care temperetura se anunţă a fi ridicată în ziua partidei, meciul poate fi devansat cu o oră, astfel că în acest caz va avea startul la 10.00). Pe arena din Ciarda Roşie, Ripi va primi vizita celor de la ACS Dumbrăviţa, grupare din al treilea eşalon.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal