Vineri, 26 iulie, pe arena „Electrica”, Ripensia UVT a învins gruparea de Liga a III-a, Fortuna Becicherecu Mic, cu scorul de 2-0.

Prima mare ocazie de gol a roş-galbenilor s-a ivit în minutul 28. Voinea a recuperat un balon la 30 de metri de poarta adversă, dar a fost faultat în careu în momentul în care se pregătea să finalizeze. Penaltiul ce a urmat a fost executat de Călin Toma. Acesta a şutat direct în portarul vizitatorilor, Costoaie. Balonul a sărit înapoi la căpitanul Ripensiei, dar, când acesta îşi pregătea execuţia, a fost faultat la rându-i. Centralul Brădău a arătat din nou punctul cu var. A bătut acelaşi Toma, tot în dreapta, însă, goalkeeper-ul Fortunei a reuşit să reţină mingea.

Până la urmă scorul a fost deschis în minutul 36, tot după o fază fixă. După un corner de pe dreapta, Voinea a reuşit să trimită în plasă dintr-o aglomeraţie de jucători aflată în careul mic.

2-0 s-a făcut în partea secundă. În minutul 52, Popovici a fost deschis pe dreapta, a intrat în careu şi a punctat cu un şut la colţul lung.

Iată formaţia trimisă în teren de Alexandru Pelici:

Ripensia UVT: Mociu (’65, Păduraru) – A. Popa (’46, Fotescu), Ţieranu, Apro (’76, Tînc), C. Toma (’46, Lungu) – Neagu (’76, Burdeţ), Stoi (’76, Tudorache) – Monea (’50, Popovici), Voinea (’46, Golda), Iseini (’60, Chera) – Staicu (’46, Zaluschi).

Alexandru Pelici: „Îmi pare rău că nu reuşim să înscriem mai mult”

După meci, principalul Ripensiei, Alexandru Pelici, a declarat: „A fost un joc bun de pregătire, pe o căldură sufocantă. A fost, la fel ca şi celelalte partide, un test util. Îmi pare rău pentru că nu reuşim să înscriem mai mult, deşi ne creăm situaţii. Azi am avut şi două penlatiuri pe care le-am irosit în aceeaşi fază”.

Următorul test se va juca sâmbătă, 27 iulie, atunci când Ripensia UVT va evolua, în deplasare, pe arena „Ştiinţa” din Timişoara, în compania concitadinei ASU Politehnica. Partida va începe la ora 10.00.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet