Sâmbătă, 27 iulie, pe arena „Ştiinţa” din Timişoara, Ripensia UVT s-a impus în dauna celor de la ASU Politehnica cu 3-1.

Scorul a fost deschis în minutul 14 de către roş-galbeni. Chera a scăpat pe dreapta şi i-a pasat în centrul careului lui Voinea, acesta fiind apoi faultat. Penaltiul aferent a fost transformat de către căpitanul Călin Toma, cu un şut în colţul din dreapta. 0-2 s-a făcut trei minute mai târziu. Fotescu a scăpat singur de la mijlocul terenului, l-a driblat şi pe goalkeeper-ul advers, ieşit în întâmpinare, şi a trimis în poarta goală. Amfitrionii au redus din diferenţă în minutul 33. Manea a şutat de la marginea careului, mingea a lovit bara din dreapta lui Dobre şi a sărit la Axente, care a trimis-o apoi în plasă, cu un şut la colţul lung.

Scorul final, 1-3, a fost stabilit pe final de confruntare. În minutul 88, Apro a centrat din banda stângă, iar Hecsko a înscris cu o lovitură de cap, din careul mic.

Iată formaţia trimisă în teren de Alexandru Pelici:

Ripensia UVT: Dobre – Lungu, Tînc, Hecsko, C. Toma  –Burdeţ, Tudorache – Fotescu, Zaluschi, Chera – Voinea.

Au mai jucat: Popovici, Tudor, Stoi, Monea, Staicu, A. Popa, Neagu, Apro, Golda, Ţieranu, Vasluian (junior, născut 2002, sosit de la Academie).

Alexandru Pelici: „Suntem aproape de ritmul de joc”

După meci, antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, a concluzionat: „A fost un joc bun de pregătire, împotriva unei colege de eşalon, concitadina noastră, ASU Politehnica. Le urez mult succes. Să dea Dumnezeu să avem obiective îndeplinite şi noi, şi ei, la final de sezon. Pentru noi a fost un meci bun. Suntem aproape de ritmul de joc. Sperăm să mai îmbunătăţim ceea ce avem de îmbunătăţit, pentru că ne aşteaptă o primă etapă de foc, la Piteşti. FC Argeş e o echipă care şi-a anunţat intenţiile de promovare. De asemenea, au un antrenor foarte bun, care nu mai are nevoie de nicio prezentare”.

Ripensia UVT va debuta în ediţia 2019-2020 a Ligii a II-a pe data de 6 august. Primul meci va fi în deplasare, la Piteşti, cu FC Argeş. Partida ce va avea loc pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale va începe la ora 19.30.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet