Ripensia UVT a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat. În prima rundă, elevii lui Alexandru Pelici au învins cu 2-1 în deplasare, la Piteşti, FC Argeş, una dintre formaţiile ce şi-a anunţat candidatura la promovare. Călin Toma & co. îşi doresc să repete performanţa şi în faţa propriilor suporteri. La debutul pe teren propriu în noul campionat, roş-galbenii întâlnesc o grupare nou promovată în eşalonul secund: Gloria Buzău. Sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, pe arena „Electrica”, se va consemna primul duel direct între cele două formaţii.

Contactul cu Liga a II-a a fost de bun augur pentru trupa antrenată de Ilie Stan. Gloria a învins pe teren propriu o altă nou-promovată, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu 1-0. Unicul gol al confruntării a fost înscris de Tucaliuc, un jucător în vârstă de 19 ani. Iată şi formaţia aliniată de buzoieni în disputa cu trupa din Harghita...

Gloria: Balauru – Gîţ, Ioniţă, Ghinga, Enescu, Vîlsan (’72, Luptak), Balgiu, Tucaliuc, Munteanu (’72, Calu), Alexandru (cpt.), Chipirliu (’83, Huiban).

Alexandru Pelici: „Va fi un meci foarte greu”

Înaintea debutului acasă în noul sezon al Ligii a II-a, antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a declarat: „Nu am avut prea mult timp la dispoziţie să pregătim jocul, ţinând cont că am evoluat în epilogul primei runde, marţi, iar acum jucăm sâmbătă, în deschiderea etapei a II-a. Mi-aş dori ca aceia care se ocupă de programări să aibă mai multă atenţie şi, poate, un pic mai mult respect faţă de noi. Chiar dacă nu suntem o formaţie care să ne fi anunţat pretenţiile de promovare. Nu e normal ca noi să jucăm ultimii în prima etapă şi-apoi primii în cea de-a doua. Ne aşteaptă un meci dificil. Buzău, chiar dacă e o echipă nou-promovată, s-a întărit foarte bine. În plus, au un antrenor care a activat la nivel înalt şi jucători buni, de calitate. Va fi, aşadar, un meci foarte greu. Noi, în primul rând, sperăm că ne-am revenit din punct de vedere fizic”.

 

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet