Sâmbătă, 14 septembrie, la Miercurea Ciuc, Ripi a încheiat la egalitate, 2-2, partida disputată împotriva echipei locale, Csikszereda.

Confruntarea a început bine pentru bănăţeni, care au deschis rapid scorul. În minutul 18, Călin Toma a trimis o pasă de 60 de metri, iar Alexandru Popovici a finalizat cu gol contraatacul declanşat de timişoreni. Gazdele au egalat în minutul 31, Kalman profitând de o eroare a defensivei Ripensiei.

Elevii lui Alexandru Pelici au trecut din nou la conducere patru minute mai târziu, păstrând apoi avantajul şi la pauză. Caius Lungu a centrat din banda dreaptă, iar Voinea a fost cel care a trimis balonul în plasă.

În partea secundă, roş-galbenii nu au mai reuşit, din păcate, să puncteze, deşi au mai trimis mingea în poarta adversă. Golul reuşit de Tînc a fost, însă, anulat, pe motiv de ofsaid. Totodată, căpitanul Călin Toma a nimerit doar încheietura barelor, cu un şut violent de la 25 de metri, în minutul 61.

Amfitrionii au căutat egalarea, dar Hecsko a reuşit să amâne momentul, cu o intervenţie foarte bună, din apropierea liniei porţii, în minutul 68. Până la urmă s-a făcut 2-2 cu un minut înainte de final. Gazdele au beneficiat de un penalti, pe care Magyari l-a transformat, deşi Păduraru a reuşit să atingă balonul trimis de la punctul cu var.

Iată cele două formaţii, care s-au duelat pe arena din Miercurea Ciuc:

Csikszereda (antrenor Valentin Suciu): Gyenge – Majzik, Palmeş, Csonka, Simo, Eder Gonzalez, Berde, C. Erdei, Kalman (’78, Csuros), M. Takacs, B. Bajko (’71, Magyari) (cpt.).

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Păduraru – Lungu, Hecsko, Tînc, C. Toma (cpt.) – Călin, Stoi – Popovici (’59, Tudorache), Fotescu (’74, Staicu), Chera – Voinea.

Alexandru Pelici: „Încercăm, meci de meci, să punem lucrurile la punct”

După remiza obţinută în Harghita, antrenorul principal al Ripensiei UVT, Alexandru Pelici, a declarat: „Nu ştiu dacă meritam sau nu victoria. Dacă s-a încheiat egal, înseamnă că a fost echitabil. Puteam să şi pierdem în minutele de prelungire, când gazdele au ratat o mare ocazie. Îmi felicit jucătorii pentru luptă, pentru cât au alergat, pentru munca depusă. Nu pot, însă, să nu-i critic pentru faptul că ne batem singuri. Ne batem joc de munca noastră. Puteam fi mult mai responsabili. Asta-i viaţa! Echipa merge înainte. Încercăm, meci de meci, să punem lucrurile la punct. Le doresc succes şi celor de la Miercurea Ciuc şi îi felicit pentru ceea ce au realizat. Merită cu prisosinţă să joace în Liga a II-a”.

În următoarea etapă, cea de-a 8-a, Ripensia UVT va juca tot în deplasare, la Farul Constanţa.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet