Joi, 26 septembrie, pe arena „Electrica”, Ripensia UVT a cedat cu scorul de 1-4 partida disputată împotriva prim-divizionarei Sepsi Sfântu Gheorghe și a părăsit astfel competiția „knock-out” în șaisprezecimi.

Roș-galbenii au fost cei care au avut prima șansă de a înscrie. Apro a șutat pe jos și în forță dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, însă Niczuly a respins de lângă stâlpul din dreapta. Până la urmă oaspeții au fost cei care au deschis scorul. În minutul 10, după un corner de pe dreapta, Carnat a trimis în plasă din careu. 0-2 s-a făcut un sfert de oră mai târziu, tot după un corner. Inițial defensiva timișoreană a respins un șut al lui Ștefănescu, dar mingea a sărit la Ben Moussa, iar acesta l-a învins pe Păduraru tot cu un șut din interiorul careului.

Ripensiștii au redus din diferență în minutul 28. Golda i-a trimis în dreapta lui Caius Lungu, iar acesta a centrat în careu. Balonul a ajuns pe partea opusă, în careu, la Călin Toma, care l-a trimis cu un șut năprasnic direct la vinclu.

Din păcate, bucuria revenirii pe tabelă a durat puțin. În minutul 31, tot după un corner, oaspeții au dus scorul la 1-3. Flores a fost cel care a punctat, cu o lovitură de cap, stabilind rezultatul la pauză.

În partea secundă a întâlnirii, tot vizitatorii au reușit să mai înscrie, în ciuda strădanilor băieților noștri. Nou-intratul pe teren Adebanjo a profitat de o eroare a defensivei roș-galbene, învingându-l pe Păduraru, din situație de unu la unu. S-a încheiat 1-4, iar drumul Ripensiei în sezonul 2019-2020 de Cupa României s-a oprit în șaisprezecimi.

Iată şi cele două formaţii, care s-au duelat pe arena de lângă Gara Mică:

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Păduraru – Lungu, Tînc (’31, Țieranu), Apro, C. Toma – Monea, Burdeț, Neagu (’55, Tudorache), Chera (’79, Voinea) – Golda – Popovici (cpt.).

Sepsi Sfântu Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Diakhite, Konongo, Ben Moussa, Flores (cpt.), Fulop (’70, Deaconu), Salli (’84, Adebanjo), Ștefănescu, Carnat (’46, Hamed).

Alexandru Pelici: „Când primești trei goluri din cornere, e greu să emiți pretenții”

Antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, a tras concluziile, după eşecul suferit în cupă, în fața trupei din Covasna: „Astăzi, nu am contat în prima repriză a duelului. Cea de-a doua a fost echilibrată. Meciul l-am pierdut în prima sa parte. Când primești trei goluri din corenere, trase aproape la indigo, e greu să mai emiți pretenții. Îmi pare rău că nu am reușit să ne ridicăm la miza partidei. Din păcate, am pierdut la un scor mare. E important să facem mai mult decât atât în viitor. E foarte important meciul care urmează, cel din campionat cu Snagov. Cele trei puncte sunt vitale. Trebuie să le câștigăm indiferent dacă le vom obține în urma unui joc spectaculos, frumos, sau nu”!

Următoarea partidă va avea loc tot pe teren propriu. Duminică, de la ora 11.00, pe arena „Electrica”, în etapa a 9-a a eșalonului secund, Ripensia UVT va primi vizita celor de la Sportul Snagov, formaţie care ocupă ultimul loc în clasament, având un singur punct în cont.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet