Ripensia UVT întâlnește Turris Oltul Turnu Măgurele în etapa a 16-a a Ligii a 2-a. Duelul dintre cele două echipe se va desfășura pe stadionul din Turnu Măgurele, vineri, 8 noiembrie, de la ora 17.30. Formația noastră a câștigat runda precedentă pe teren propriu, 2 -1, împotriva celor de la Concordia Chiajna. Cu această victorie, roș-galbenii se clasează pe poziția a 13-a în clasament cu 17 puncte.

Adversarul de vineri, Turris, vine după două înfrângeri consecutive: 3-2 pe terenul celor de la Dunărea Călărași și 1-0 la Miercurea Ciuc. Cu 23 de puncte, Turris ocupă poziția a 4-a în clasament.

Alexandru Pelici: ”Sunt rezultate și când sunt rezultate, toată lumea e bucuroasă”

Antrenorul principal, Alexandru Pelici, a prefețat confruntarea cu Turris Oltul Turnu Măgurele. În ciuda ultimelor rezultate, Turris rămâne una dintre echipele din fruntea clasamentului.

Urmează o deplasare grea pentru noi, de altfel cum sunt toate în acest sezon. E un campionat disputat.Turris este o echipă care își va dori cu siguranță să ia toate punctele puse în joc pentru că vine după patru meciuri fără victorie. O echipă ce a plecat foarte bine la începutul campionatului și a fost pe primul loc o parte bună din această primă jumătate.

Victoria din etapa precedentă le dă încredere bănățenilor.  Pentru roș-galbeni urmează un program încărcat. În decursul a zece zile vor juca trei meciuri.

Noi suntem pe un drum bun. Venim după patru jocuri fără înfrângere din care am acumulat puncte. Ne dorim să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Turris. Intrăm într-o săptămână cu trei jocuri: Turris, intermediara cu ASU și apoi la Reșița. Partide importante din care trebuie să acumulăm puncte pentru a avea o iarnă liniștită. Atmosfera e bună pentru că nu avem motive să nu fim pozitivi. Sunt rezultate și când sunt rezultate toată lumea e bucuroasă. Păcat de cele trei puncte cu Daco-Getica. Cu cele trei puncte în plus eram și mai bine. ” – Alexandru Pelici

Pentru deplasarea de la Turnu Măgurele nu sunt indisponibilități. Antrenorul formației noastre are tot lotul valid pentru această partidă.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal