Radu Suciu, unul dintre cei mai importanți oameni din clubul nostru, a ales o nouă provocare, urmând să ocupe postul de director la CSC Dumbrăvița.

În 2012, Radu Suciu a fost unul dintre cei care au refondat primul club profesionist din România, Ripensia Timișoara. În acești nouă ani, domnia sa a ocupat posturile de antrenor principal, manager sau director sportiv. În ultima perioadă, a activat la ”Ripi” ca secretar și manager administrativ.

Dincolo de activitatea ireproșabilă din punct de vedere profesional, Radu Suciu a fost unul dintre cei mai activi oameni din cadrul clubului, investindu-și pasiunea și energia pentru creșterea Ripensiei și readucerea ei în eșaloanele superioare. O bună parte din ceea ce este astăzi Ripensia se datorează atașamentului manifestat de Radu Suciu.

Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui Radu Suciu pentru tot ce a făcut în acești ani. Îi urăm mult succes la noul club la care va lucra dar, indiferent de împrejurări, el va rămâne un pilon important al familiei ripensiste!

Articole recente

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet