Ripensia UVT și Universitatea Cluj vor închide duminică, 18 aprilie, de la ora 11:00, etapa a 4-a din play-out (grupa A).  Sâmbătă, în primele două jocuri disputate din seria noastră, Farul Constanța s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Comuna Recea cu 3-1, iar Metaloglobus București a învins acasă, cu 1-0, pe CSM Slatina.

Astfel, Ripensia abordează jocul de la arena ”Electrica” de pe locul 5, cu 27 de puncte, cu două mai puține decât Recea. În atari condiții, un eventual triumf în fața Universității ne-ar duce pe un loc care ar asigura rămânerea directă în Liga 2. În tur, a fost 1-0 pentru ”U” Cluj, trupă care acum, după numai două meciuri disputate în play-out, este pe locul 3, cu 33 de puncte.

Înaintea acestei etape, antrenorul Cosmin Petruescu s-a referit la confruntarea cu clujenii: ”Clujul rămâne o echipă foarte bună din Liga 2, în ciuda rezultatelor oscilante pe care le-a avut în unele momente. Universitatea rămâne o echipă formată din jucători cu o calitate tehnică individuală indiscutabilă. Este o echipă matură, nu ştiu ce şi-au propus ei pentru acest play-out, dar acum e important ca noi să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut în partida de duminică. E o partidă de la care ne dorim să ne adjudecăm toate cele trei puncte”.

În play-out, Universitatea a învins cu 4-2 la Slatina, iar în ”intermediara” de miercuri, a remizat acasă, 1-1 cu Pandurii Târgu Jiu. Noi venim după un 0-0 la CSM Slatina.

Nu există probleme medicale în lot, singura absență fiind cea a lui Darius Țieranu, fundașul central care este indisponibil de mai multă vreme.

foto: prosport.ro

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal