După întreruperea cauzată de meciurile echipelor naționale, Ripensia revine la disputele oficiale. Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11:00, Ripi evoluează la Astra Giurgiu, în runda a 2-a din play-out.

Antrenorul Călin Mada este încrezător că roș-galbenii vor reveni bucuroși de la Giurgiu, dar avertizează că dunărenii sunt o echipă incomodată: ”Sunt foarte optimist, dorim să venim cu cele trei puncte de la Giurgiu. Chiar dacă s-au produs anumite evenimente în ultima perioadă, suntem concentrați doar pe partida cu Astra. La prima vedere, Astra este un adversar accesibil, dar meciul nu este dinainte câștigat. Am vizionat Astra împreună cu colegul Iulian Muntean și pot spune că este o formație foarte arțăgoasă. În meciul cu Unirea Constanța, cei de la Astra au avut 19 șuturi spre poartă, putem spune chiar că este o echipă bună”. Pentru duelul cu Astra, vor absenta accidentații Gavra și Vidrăsan.

Ripi este actualmente pe locul 4, în grupa B din play-out, cu 25 de puncte. Astra a suferit o penalizare de 20 de puncte și are ”-1” în tabelă, fiind pe ultima poziție.

În meciul direct din sezonul regulat, Ripensia a învins acasă cu 2-1.

Notă: rezultatul din jocul cu FC Brașov (2-3) a fost modificat cu 0-3, prin decizia Comisiei de Disicplină și Etică din cadrul FRF

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal