Locul 1, la Drobeta Turnu Severin

Cel mai bun rezultat din weekend, din cadrul Academiei Ripensia, a fost cel înregistrat de grupa noastră 2015, la turneul de la Drobeta Turnu Severin. Copiii antrenați de Laurențiu Bar au câștigat la categoria lor, după ce în grupă au trecut de Luceafărul Drobeta (5-1), SK Drobeta 2 (14-0) și Târgu Jiu (5-4). În finală, ripensiștii s-au impus cu 4-2 în fața celor de la Universitatea Craiova.

Generația 2011 a participat sub comanda lui Miroslav Giuchici la un prestigios turneu internațional la Zlatibor (Serbia). Ripensia a dispus cu 7-1 de Spartak Sarajevo și au cedat cu 1-3 în fața celor de la Buducnost Podgorica. Din păcate, turneul s-a întrerupt din cauza condițiilor meteorologice.

Un egal la Liga Elitelor

Singura echipă ripensistă de la Liga Elitelor care a jucat acasă în weekend a fost formația Under 16 (foto), cea care a remizat, 1-1 cu CFR Cluj. Trupa roș-galbenă este pe 5 în play-off-ul din seria 4, cu 23 de puncte, iar etapa viitoare joacă în deplasare la LPS Bihorul Oradea.

La U17, am pierdut pe final, la ”U ”Cluj, cu 0-1, astfel că Ripensia este pe 4 acum, cu 25 de puncte, în play-off-ul din seria Vest. Etapa viitoare, pe 17 aprilie, jucăm de la ora 14, acasă cu UTA.

La U19, am cedat categoric, 1-6 la Politehnica Timișoara, roș-galbenii rămânând pe 3, cu 28 de puncte, în play-out-ul din seria Vest. În runda viitoare, evoluăm acasă, pe 17 aprilie, de la ora 12, cu lidera grupei, UTA.

 

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal