Ripensia a cedat astăzi, 14 iulie, în primul meci de verificare din cantonament. Roș-galbenii au pierdut cu 1-3 pe terenul terței divizionare Corvinul Hunedoara, grupare care recent a ratat promovarea în Liga 2.

Prima repriză a fost controlată în mare parte de gazde, cu portarul nostru Ștefan Dobre în prim-plan. În minutele 15 și 19, el a avut două intervenții inspirate în poziție de unu la unu cu atacanții adverși, dar în minutul 24 a comis un fault în propriul careu. Coman a fost cel care a marcat de la punctul cu var. Cele mai relevante șanse ale ripensiștilor din primele 45 de minute au fost create de Gavra. În minutul 18, atacantul a trimis de la 20 de metri puțin pe lângă bara dreaptă, iar în minutul 40, a șutat de la 25 de metri, peste transversală, dintr-o lovitură liberă.

Hunedorenii au majorat avantajul la 2-0 în minutul 52, Pârvulescu punctând din 14 metri, la capătul unui contraatac. Ripi a revenit în joc. Cel mai insistent component roș-galben din partea a doua, Piftor, a fost blocat în două rânduri în minutul 57. Fridrich a redus din handicap în minutul 59, când a marcat spectaculos cu un șut de la 15 metri, sub bară. Tot Fridrich a fost aproape de un eurogol, șutul său violent de la 35 de metri fiind prins greu de portar (minutul 66). Toroc, intrat la pauză în locul lui Dobre, a fost la post de două ori, pentru ca Piftor (minutul 75) și Morariu (minutul 77) să fie blocați în careul mare. În minutul 81, golul lui Călin a fost anulat pentru ofsaid, pentru ca Szimionas, în minutul 87, să trimită de la 22 de metri în brațele portarului. Insistențele ripensiștilor nu au fost răsplătite, cei care au punctat fiind în cele din urmă tot amfitrionii. Scorul final a fost stabilit de Lupușoru, care a punctat din careul mare, la finele unui contraatac (minutul 90+2).

 

Echipa utilizată: Dobre (min. 46, Toroc)-Zamfirescu (min. 46, Morariu), Țieranu (min. 72, Butnărașu), Fridrich, Gladun-Stoi (min. 46, Călin), Mogoș (min. 46, Szimionas)-Mihart (min. 46, Chera), Ene (min. 46, Vidrăsan), Mitrov (min. 46, Piftor)-Gavra (min . 64, Vermeșan). Lalic, Stoica și A. Macrițchii nu au fost folosiți, din cauza unor probleme medicale.

Următorul test, tot în deplasare, va fi sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11, contra unei alte trupe de L3, CSM Deva.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal