Ripensia a trecut astăzi, 16 iulie, cu 5-0 de CSM Deva, într-un meci amical jucat pe terenul sintetic din Deva. Formația noastră a început în alcătuirea: Toroc-Morariu, Țieranu, Fridrich, Gladun-Vidrăsan, Călin, Ene-Mogoș, Gavra, Piftor. Dar, din cauza unor probleme la inghinali, Piftor a fost înlocuit deja în minutul 5 cu Mitrov.

 Acesta din urmă a deschis scorul în minutul 26, după o lovitură liberă executată de la circa 25 de metri. Scorul a fost majorat la 2-0 de Vidrăsan, cel care, în minutul 28, a împins mingea cu pieptul în poartă, din careul mic. S-a făcut 3-0 în minutul 31, când Gavra a punctat cu un șut de la 13 metri. Mitrov a reușit ”tripla” după pauză. În minutul 48, ripensistul a marcat de la 14 metri, pentru ca scorul final de 5-0 să fie stabilit de Mitrov cu un șut de la 15 metri, după o acțiune personală.

După pauză, au mai intrat Vermeșan, Szimionas, Butnărașu, Mihart, Stoi, Chera și Zamfirescu.

Antrenorul Iulian Muntean a declarat după meci: ”Cel mai mare câștig al acestui meci este faptul că am reușit să marcăm multe goluri și să ne creăm o serie de ocazii. Vermeșan a avut la rândul lui o bară. De asemenea, îmbucurător este că nu am avut parte de accidentări, în condițiile în care am jucat pe teren sintetic, în condiții de ploaie. Singura excepție este cea a lui Piftor, care oricum acuzase în ultimele zile niște probleme în zona inghinală. La capitolul medical stăm bine, de luni urmând să se antreneze la capacitate normală și cei care au fost indisponibili în această perioadă, adică Lalic, A. Macrițchii și Stoica”.

Următorul joc va avea loc pe 20 iulie, cu CSC Șelimbăr, locul de desfășurare și ora de începere a partidei urmând să fie stabilite în curând.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal